DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Restul anului este destul de încărcat, dar acest lucru nu m-a făcut să uit de cei care mă iubesc.

Va fi o seară românească dedicată românilor care sunt plecați și duc dorul de casă. Sperăm să le mai ostenim dorul

Bine te-am regăsit, draga noastră Roxana! Te pregătești să pleci în Spania, dar nu pentru a te relaxa, ci pentru a le cânta românilor de acolo. Spune-ne despe ce este vorba și când are loc evenimentul.

Bine, v-am regăsit, dragii mei dragi! Da, așa este, peste puțin timp voi pleca în Spania mai exact în Zaragoza, unde am fost invitată să cânt alături de fratele patronului restaurantului Los Faraones, domnul Cosmin Brie și am acceptat cu mare drag această invitație.

Lângă cine vei cânta?

Alți invitați alături de care voi cânta sunt domnul Constantin Enceanu și Cristian Duma. Va fi o seară românească dedicată românilor care sunt plecați și duc dorul de casă. Sperăm să le mai ostenim dorul.

Este prima dată când ai un recital în Spania?

Este pentru prima dată când plec în Spania și sunt fericită că i se datorează muzicii.

Vei și profita de situație și vizita puțin împrejurimile?

Dacă timpul ne va permite vom vizita împrejurimile, întrucât îmi doresc tare mult acest lucru.

Cum se prevede restul anului pentru tine?

Restul anului este destul de încărcat, dar acest lucru nu m-a făcut să uit de cei care mă iubesc. Așa cum v-am mai spus, lucrez la un material nou pe care îl voi lansa în primăvară. Este ceva în care pun mult suflet și îmi doresc ca rezultatul să fie excelent, așa că acest lucru necesită mai mult timp.

Roxana Rozovlean- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor Gazetei Muzicanților, cât și românilor din Spania!

Dragii mei, vă mulțumesc din suflet că sunteți alături de mine mereu! Acest lucru îmi umple sufletul de bucurie! Vă invit să citiți în continuare “Gazeta Muzicanților”. Iar românilor mei dragi din Zaragoza le spun că îi aștept cu mare drag să petrecem împreună o seară românească pe cinste. Îmbrățișări calde tuturor!

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here