DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Linia melodică la acest cântec este culeasă de la un renumit rapsod popular zis “Perisan” tot din Avrameni, iar textul îmi aparține mie.

Am avut plăcerea să-l am alături în filmare și pe băiețelul meu Idris în vârstă de 2 ani jumate, un personaj important din această filmare, mai ales că imaginea lui de copil îmi reamintea de anii copilăriei mele când veneam în această pădure

Bine te-am regăsit! Recent ai lansat videoclipul pentru o piesă dragă ție, “Avrameni frumos meleag”.

Bine v-am regăsit! În acest peisaj de toamnă blândă cu zile frumoase, cu codrii îngălbeniti și plini de frunze aurii, am avut bucuria să filmez într-un cadru natural și plăcut la cel mai recent cântec al meu imprimat la Chișînău.

Ionel Pădurariu-Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările?

Am avut plăcerea și am fost bucuros să revin în zona mea de unde eu provin, comuna Avrameni, județul Botoșani, acolo unde am și realizat filmările la cântecul “Avrameni frumos meleag”.

Am filmat într-o zi frumoasă de toamnă chiar în pădurea din Avrameni, într-o poiană cu codri seculari și plini de istorie.

Ionel Pădurariu-Gazeta Muzicanților

În videoclip apare una dintre cele mai importante persoane din viața ta, fiul tău.

Este o filmare simplă în care am avut plăcerea să-l am alături în filmare și pe băiețelul meu Idris în vârstă de 2 ani jumate, un personaj important din această filmare, mai ales că imaginea lui de copil îmi reamintea de anii copilăriei mele când veneam în această pădure și participam și cântam chiar în acea poieniță cu ansamblul local din Avrameni, ansamblu condus cu măiestrie ani buni de renumită profesoară Letiția Coală!

A fost o plăcere să filmez la Avrameni un loc încărcat cu foarte multe amintiri frumoase din copilărie și locul meu de debut în muzica populară alături de Ansamblu Grausorul din localitate.

Care este povestea cântecului?

Linia melodică la acest cântec este culeasă de la un renumit rapsod popular zis “Perisan” tot din Avrameni, iar textul îmi aparține mie.

Ionel Pădurariu, alături de fiul său, Idris-Gazeta Muzicanților

Cui dedici această melodie?

Această melodie o dedic tuturor iubitorilor de muzică populară și în special tuturor locuitorilor din comuna Avrameni.

Ionel Pădurariu, alături de fiul său, Idris-Gazeta Muzicanților

Un mesaj celor ce te îndrăgesc și cititorilor Gazetei Muzicanților!

Pentru toți cei ce iubesc muzica populară, și în special pentru cititorii Gazetei Muzicanților vreau să spun că o să revin cât mai curând cu noi surprize muzicale care sper să placă publicului iubitor de muzică și tuturor celor ce îmi urmăresc activitatea și îmi îndrăgesc și apreciază cântecele!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here