DISTRIBUIȚI

Fiind foarte apreciată de cunoscuți pe parcursul anilor, m-am hotărât de curând să-i fac și videoclip și uite că i-a venit rândul.

Povestea acestei piese este de fapt una reală, mai exact, bunicii mei din partea mamei sunt din această zonă frumoasă și reprezintă dragul fată de cântecele și oamenii din Bihor

Bine te-am găsit! Te pregătești de lansarea primului tău videoclip! Spune-ne cum se numește piesa și care este povestea acesteia.

Bine v-am găsit și eu! Într-adevăr, mă pregătesc de lansarea primului meu videoclip. Piesa se numește “Neamu’ meu îi din Bihor” , și după cum reiese și din titlu, este o melodie de Bihor. Povestea acestei piese este de fapt una reală, mai exact, bunicii mei din partea mamei sunt din această zonă frumoasă și reprezintă dragul fată de cântecele și oamenii din Bihor.

Loredana Sur- Gazeta Muzicanților

Ce te-a determinat să alegi această piesă ca prima ta piesă cu videoclip?

Această piesă a fost lansată în urmă cu 4 ani. Fiind foarte apreciată de cunoscuți pe parcursul anilor, m-am hotărât de curând să-i fac și videoclip și uite că i-a venit rândul.

Loredana Sur- Gazeta Muzicanților

Când va fi lansat videoclipul?

Videoclipul va fi lansat săptămâna viitoare. Cu această ocazie vreau să le mulțumesc frumos tuturor celor care au contribuit la realizarea lui: Gabi Szofran ( filmare), colegilor mei de la Ansamblul Ghiocelul din Giroc, dar și celor care s-au ocupat de piesă: Felicia Costin, Ionuț Mateș (linie melodică), Horia Boncuț (studio).

Loredana Sur- Gazeta Muzicanților

Cum te simți la câteva zile de lansarea unui mare pas din cariera ta muzicală?

Mă simt foarte emoționată și sper din tot sufletul ca acest videoclip să fie pe placul dumneavoastră.

Loredana Sur- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor Gazetei Muzicanților!

Cititorilor Gazetei Muzicanților le transmit un gând bun, multă sănătate și să iubească la fel de mult muzica populară ca și până acum!

-