DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Rezervările se fac telefonic la numărul +34 642 547 977.

E o plăcere să cântăm în noaptea dintre ani, în felul acesta simțim că fiecare zi din viața noastră e o sărbătoare

Bine te-am regăsit, draga noastră Camelia! Anul acesta veți petrece Revelionul destul de departe de casă. Spune-ne în ce țară veți cânta și la ce restaurant.

Bine v-am regăsit, oameni frumoși! Anul acesta noaptea dintre ani ne găsește alături de Frații Mâț, cum v-am obișnuit și Vlașin Ștefan, colegul nostru, în Spania, în Girona (Urbanizația Can Carbonell) la un restaurant frumos, unde ne așteaptă niște gazde deosebite. Locația petreceriise numește Restaurant “Andrea”.

Camelia Pop și Frații Mâț-
Gazeta Muzicanților

Cum se pot face rezervări?

Rezervările se fac telefonic la numărul +34 642 547 977. Surpriza serii va fi o frumoasă cântăreață de muzică ușoară și anume LEEA, cu care abia așteptăm să ne revedem. O să ne cânte și încânte sufletele.

Cum este să intrați în Anul Nou cântând într-o țară străină?

E o plăcere să cântăm în noaptea dintre ani, în felul acesta simțim că fiecare zi din viața noastră e o sărbătoare. Și asta mai ales pentru că o să ne întâlnim cu românii noștri plecați, care majoritatea s-au sacrificat pentru o viață mai bună. Aceștia îți transmit acel sentiment de dor de țară, și te face să te simți mândru și bucuros că ești român în țara ta!

Camelia Pop și Frații Mâț-
Gazeta Muzicanților

Cum se prevede restul anului pentru voi?

Anul acesta a fost unul plin și încă o ținem în voie bună până la sfârșit! Mulțumim lui Dumnezeu că toate sunt cum trebuie și la locul lor.

Camelia Pop și Frații Mâț-
Gazeta Muzicanților

Un mesaj celor ce vă îndrăgesc!

Vă așteptăm și pe voi să petrecem împreună cu muzică bună la cea mai frumoasă locație!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here