DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Din punct de vedere muzical, familia mea înseamnă totul, deoarece ei mă susțin necondiționat din toate punctele de vedere, fiindu-mi alături de fiecare dată.

“Mi-o zis tata într-o seară” este o poveste reală, deoarece este vorba despre visul neîndeplinit al tatălui meu de a cânta, pe care cu siguranță eu îl urmez

Bună ziua și bine te-am găsit! Tocmai ai lansat piesa intitulată Mi-o zis tata într-o seară. Spune-ne care este povestea piesei.

Bună ziua și bine v-am găsit și eu! Povestea piesei intitulată “Mi-o zis tata într-o seară” este o poveste reală, deoarece este vorba despre visul neîndeplinit al tatălui meu de a cânta, pe care cu siguranță eu îl urmez.

Denisa Haidău- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru versuri și linie melodică?

Piesa este înregistrată cu Sebastian Roșca, versurile sunt făcute de Alin Bâgiu, iar linia melodică de Remus Grosu, la care am contribuit și eu.

Denisa Haidău- Gazeta Muzicanților

Unde ai filmat videoclipul și cu cine ai colaborat?

Videoclipul l-am filmat în Parcul Dendrologic din Bazosul Nou, județul Timiș, iar pentru realizarea videoclipului am colaborat cu Gabi Szofran.

Denisa Haidău- Gazeta Muzicanților

Cui dedici noua melodie?

Această melodie o dedic în special tatălui meu, dar și tuturor ascultătorilor de folclor.

Denisa Haidău- Gazeta Muzicanților

Cât de mult înseamnă familia ta pentru tine din punct de vedere muzical?

Din punct de vedere muzical, familia mea înseamnă totul, deoarece ei mă susțin necondiționat din toate punctele de vedere, fiindu-mi alături de fiecare dată, iar cu această ocazie țin să le mulțumesc din suflet!

Denisa Haidău- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor Gazetei Muzicanților!

Cititorilor Gazetei doresc să le transmit un mesaj de mulțumire. Îmi doresc să le placă ceea ce va urmă în cariera mea muzicală!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here