DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Cea mai mare mulțumire era atunci când îi trimiteam un text şi îi simțeam bucuria, vedeam că îi sunt pe plac versurile.

Apoi, am tras aer în piept și mi-am zis: “Eu pot să fac asta! Dumnezeu nu degeaba mi-a oferit această oportunitate, nu degeaba mi-a dat acest dar!”

  • Bine te-am regăsit, dragul nostru Andrei! Cu toții știm că ești un textier foarte talentat, iar de curând ai ajutat la scrierea în mare parte a textelor pentru albumul de muzică populară a lui Raoul. Spune-ne cum ați ajuns voi doi să colaborați?

Bine v-am regăsit, dragii mei! Vă mulțumesc din suflet pentru cuvintele frumoase, atât vouă cât și tuturor artiștilor cu care am avut șansa până acum să leg o colaborare frumoasa! Mă simt dator să le mulțumesc celor ce zilnic, pe rețelele de socializare, îmi trimit cele mai frumoase gânduri!

Despre începutul colaborării mele cu Raoul, pot spune că mi s-a mai demonstrat încă o dată că Dumnezeu lucrează prin oameni și că dacă știm să visăm, lucrurile se întâmplă, negreșit.

Raoul se pregătea să conceapă un album de muzică populară. I-a mărturisit acest lucru unui prieten de-al meu, care s-a gândit să mă recomande ca textier. La recomandarea lui, Rareș m-a sunat și m-a rugat să îi scriu două texte. Îi mulțumesc din suflet bunului meu prieten Marius pentru că mi-a făurit această colaborare cu Rareș, colaborare de care sunt mai mult decât onorat și mândru.

  • Cum ți s-a părut colaborarea cu el?

Când m-a sunat Rareș să îmi propună să îi scriu două texte, am rămas mut de uimire, stiind că el își crease singur până atunci toate liniile melodice și textele. Apoi, am tras aer în piept și mi-am zis: “Eu pot să fac asta! Dumnezeu nu degeaba mi-a oferit această oportunitate, nu degeaba mi-a dat acest dar!”

Am fost onorat, mândru şi bucuros că am fost ales să scriu pentru un asemenea artist de rangul său!

Eram copleșit dar totodată mi-a stârnit interesul faptul că am putut alege eu temele pe care mai apoi le dezvoltam în versuri! Cea mai mare mulțumire era atunci când îi trimiteam un text şi îi simțeam bucuria, vedeam că îi sunt pe plac versurile. Asta mi-a dat curaj şi de la o piesă inițială am ajuns să compun o mare parte a pieselor de pe album.

Andrei Branasi și Raoul- Gazeta Muzicanților
  • Cum ai găsit această provocare de a scrie pentru un album întreg?

A fost chiar o provocare!

Un amalgam de emoții pozitive din care s-au născut nu mai puțin de nouă piese, pentru că, după cum am mai spus, la început Rareș mi-a cerut doar două texte, însă când i-am trimis primele două texte, i-au plăcut atât de mult încât a dorit să nu oprim aici aportul meu ca textier pentru albumul său de muzică populară – ceea ce pe mine m-a flatat și astfel am ajuns la acest număr de texte, nouă texte.

  • De unde te inspiri atunci când compui pentru un artist?

Inspirația îmi vine de sus, de la Dumnezeu, coborându-mi în suflet, astfel pot împletiti cu ușurință cuvintele cu linia melodică

Nu am niciun fel de “ritual”, pot scrie oriunde. De multe ori îmi vin idei în minte și scot repede telefonul și înregistrez vocal acea idee pentru a nu o uita, ca mai apoi să o fructific într-un text.

Andrei Branasi- Gazeta Muzicanților
  • Unde te pot găsi cei doritori de texte?

Toți cei care doresc să colaboreze cu mine îmi pot scrie pe pagina mea Andrei Branasi-Textier sau pe contul meu de facebook Andrei Branasi. Tot pe aceste conturi îi aștept și pe cei ce doresc să îmi citească poeziile. Și, bineînțeles, poeziile mele pot fi citite și pe platforma Gazeta Muzicanților, în cadrul rubricii mele pe care o am aici și unde am fost primit cu multă căldură, fapt pentru care vă mulțumesc!

https://web.facebook.com/andrei.brinasi

https://www.facebook.com/Andrei-Branasi-Textier-200324896685722/

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here