DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Romania e glia de care sunt legată și voi rămâne legată pe veci. Pentru mine, Romania înseamnă independență și onoare.

Pentru mine, participarea la acest prestigios festival a însemnat o adevărată onoare. Onoarea de a cânta pe scena Clujeană, onoarea de a cânta în memoria tuturor eroilor căzuți pe fronturi pentru apărarea țării noastre, și nu în ultimul rând, onoarea de a reprezenta cu cinste Bucovina

  • Bine te-am regăsit, draga noastră Cătălina! Cu un talent ca al tău, premiile curg pe bandă rulantă. Tocmai ai câștigat marele premiul în cadrul Festivalul Național al Cântecului de Cătănie, Ediția a XI-a. Spune-ne cum a decurs acest festival pentru tine.

Pentru mine, participarea la acest prestigios festival a însemnat o adevărată onoare. Onoarea de a cânta pe scena Clujeană, onoarea de a cânta în memoria tuturor eroilor căzuți pe fronturi pentru apărarea țării noastre, și nu în ultimul rând, onoarea de a reprezenta cu cinste Bucovina. Ce poate fi mai frumos decât acest lucru? Ce poate fi mai frumos decât să îți cânți țara, să îți cânți eroii neamului? Emoțiile au fost copleșitoare, deoarece acest festival este unul cu o importantă extrem de mare prin natura sa și prin ceea ce promoveză.

Cântecul de cătănie face parte din noi și din spiritul țării noastre

  • Ce piese ai interpretat în cadrul festivalului?

Am interpretat o Doină de război “La fântâna de pe coastă” și un cântec de cătănie.

Cătălina Rotaru- Gazeta Muzicanților
  • Ai avut emoții în timpul festivalului?

Emoțiile există mereu atunci când sunt pe scenă. Bineînțeles, cele mai mari avându-le înainte de a urca pe aceasta, dar odată ce mă văd în mijlocul publicului, acestea se transformă în dăruire și iubire. Pe scena acestui prestigios festival am simțit altfel de emoții, deoarece până acum nu am participat la festivaluri cu tematică de cătănie. Din acest motiv, pentru mine a fost o experiență unică.

Cătălina Rotaru- Gazeta Muzicanților
  • Ai dedicat acest premiu României, lucru mai mult decât de lăudat. Spune-ne ce înseamnă România pentru tine.

Romania e glia de care sunt legată și voi rămâne legată pe veci. Pentru mine, Romania înseamnă independență și onoare.

  • Cum te simți când urci pe scene așa de mari reprezentând Suceava?

Când urc pe scenă și mai ales, reprezentând Bucovina, mă simt cel mai norocos om. Simt o împlinire extraordinară ce nu poate fi comparată. De fiecare dată încerc să dau tot ceea ce am mai bun și încerc să scot la suprafață foclorul tradițional. Însă cu aceeași dragoste cânt pe orice scenă și oricărui om.

Cătălina Rotaru- Gazeta Muzicanților
Cătălina Rotaru- Gazeta Muzicanților
  • Cum se prevede restul anului pentru tine?

Mai am câteva proiecte ce trebuie onorate, în curând voi lansa noul cântec numit “Ce iubești nu poți uita”, iar restul sunt surprize, care încet încet, cu pași mici și siguri, le voi realiza.

Cătălina Rotaru- Gazeta Muzicanților
  • Un mesaj celor ce te îndrăgesc, cât și cititorilor Gazetei Muzicanților!

Dragi români, vă cânt pentru că vă iubesc! Vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care mi-o purtați și vă datorez tot ceea ce am realizat. Îmi place foarte mult să spun că publicul e stăpânul nostru, ba mai mult, publicul este motivul care ne alimentează ca artiști.

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here