DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Nunțile din Maramureș sunt păstrătoare de tradiții și asta le face deosebite zic eu.

Pentru că eu și formația participăm la multe evenimente, cele mai multe fiind nunți, m-am gândit să le dedic mireselor noastre și nu numai o melodie reprezentativă și cât mai complexă!

  • Bine te-am regăsit, dragă Andra! Astăzi vom vorbi despre piesa “Mireasă te-ai cununat”. Spune-ne în câteva cuvinte despre ce este vorba în piesă.

Bun găsit, dragii mei! Pentru că eu și formația participăm la multe evenimente, cele mai multe fiind nunți, m-am gândit să le dedic mireselor noastre și nu numai o melodie reprezentativă și cât mai complexă! Așa a luat naștere melodia “Mireasă te-ai cununat” care conține și o strigătură, tradițională nunților din Maramureș.

Andra Filip- Gazeta Muzicanților
  • Cu cine ai colaborat pentru versuri și linie melodică?

Pentru versurile foarte frumoase îi mulțumesc Marianei Coroban, iar linia melodică am creat-o împreună cu Tucu Ionuț, un prieten drag al nostru.

Andra Filip- Gazeta Muzicanților
  • Unde ai filmat videoclipul și cine sunt protagoniștii ce se află cu tine?

Videoclipul a fost filmat în Sighetu Marmației, în inima Maramureșului istoric aș spune, iar în rolurile principale am ales doi tineri foarte simpatici care sper să pășească împreună pe același drum și de ce nu, să le cântăm peste câțiva ani la nunta lor și nu la una regizată ca în videoclip.

Andra Filip- Gazeta Muzicanților
Andra Filip- Gazeta Muzicanților
  • Cui dedici această piesă?

Melodia este o dedicație pentru toți mirii noștri, dar și celor care urmează să împartă o viață în doi.

Andra Filip- Gazeta Muzicanților
  • Care ai spune că este caracteristica cea mai importă a nunților din Maramureș?

Nunțile din Maramureș sunt păstrătoare de tradiții și asta le face deosebite zic eu. De la portul popular al nuntașilor până la îmbălțuitul miresei, melodiile autentice, dansul, totul are un farmec aparte, oamenii veseloși fac evenimentul să strălucească, iar noi ne încărcam cu această energie pozitivă de fiecare dată.

Andra Filip- Gazeta Muzicanților
  • Cum se prevede restul anului pentru tine și ce surprize ne pregătești?

Sărbătorile de iarnă și Revelionul o să le petrec la cântat, sfârșitul anului vine încărcat cu evenimente pentru noi. Printre ele aș dori să aduc în sufletul ascultătorilor încă o colindă în Sfântul Post al Crăciunului și mai am pregătită o melodie pe care sper să o termin la începutul anului următor.

Andra Filip- Gazeta Muzicanților
  • Un mesaj cititorilor Gazetei Muzicanților!

Cititorilor Gazetei le transmit gânduri alese și multă sănătate că-i mai bună decât toate!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here