DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Când m-au invitat sa particip la acest concurs de talente am fost bucuroasă si nerăbdătoare să ascult si să văd tineri talentați.

Am onoarea să particip în Londra la un mare concurs de talente unde voi fi in juriu si voi da note multor participanți, care cu siguranta vor fi foarte talentați

Bine te-am regăsit, draga noastră Diana! După ce ți-ai încărcat bateriile într-o vacanță superbă în Dubai, acum te pregătești să pleci în Londra. 

Bun găsit, Gazeta Muzicantilor!
Revin cu forțe noi din frumoasa vacanță în Dubai unde am fost pentru a 2-a oară si aș mai merge la infinit.

Diana German- Gazeta Muzicanților

Povestește-ne despre concursul de talente, Diaspora are talent și despre rolul tău ca membru al juriului la acest concurs.

Am onoarea să particip în Londra la un mare concurs de talente unde voi fi in juriu si voi da note multor participanți, care cu siguranta vor fi foarte talentați.
Mă bucur ca au încredere iîn mine organizatorii și au ales ca și eu să fiu jurat.

Diana German- Gazeta Muzicanților

Cum te-ai simțit când te-au selectat să fii în juriu?

Când m-au invitat sa particip la acest concurs de talente am fost bucuroasă si nerăbdătoare să ascult si să văd tineri talentați.

Diana German- Gazeta Muzicanților

Este prima dată în această postură?

Pentru prima dată sunt in postura de jurat in Londra dar nu pentru prima dată la noi in țară, aici am avut onoarea să mai particip ca jurat.

Și dacă avem interpreți de muzică populară, atunci se lasă cu petrecere. Unde va avea loc petrecerea și cine poate participa?

Dupa gală va avea loc, evident si o petrecere pe cinste unde vor participa mai mulți interpreți de muzică populară și clasică, iar cina festivă va fi pe masură. În acea seară voi ține și eu recital, iar românii voi fi prezenți pentru că mi-au scris pe pagina de facebook că sunt nerăbdători să vină la acest concurs.

Felicit organizatorii ,,BIG Ben Fest” trophy 2018. Wembley HA9 6 NF ora 10:00.

Diana German- Gazeta Muzicanților

Un mesaj în anticiparea evenimentului!

Mult succes concurenților, si răbdare colegilor mei de juriu și nu în ultimul rând multumesc Gazeta Muzicantilor pentru felul în care știți sa promovați evenimentele din viata artiștilor! 😘

Pentru mai multe detalii despre concurs, intrați pe pagina de facebook 👇

https://www.facebook.com/Diaspora-ARE-talent-322656324962180/

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here