DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Videoclipul a fost filmat în județul Bistrița, la Colibița și a durat 3 zile.

Titlul cântecului „Când mălinul înflorește” este asociat cu această poveste dramatică și a sentimentelor născute la începutul iubirii, precum și floarea de mălin sugerează simbolul noilor începuturi, a tinereții, a inocenței

  • Bună ziua și bine te-am găsit, Diana! Astăzi vom vorbi despre o piesă foarte îndrăgită de-a ta, Când mălinul înflorește. Care este povestea piesei?

Bun găsit! Da, răspund fără să clipesc, într-adevăr pot să mărturisesc faptul că acest cântec îmi este foarte drag și pentru că a intrat pot spune destul de repede în inimile românilor prin simplitatea și sensibilitatea versurilor sale, având o poveste de dragoste, de inimă albastră, care din punctul meu de vedere rămâne pentru totdeauna în suflet și tocmai povestea în sine o face să fie mai accesibilă publicului pentru că mulți dintre ei se pot regăși în versurile melodiei, căci cu toții avem povești de viață, dureri, sentimente și iubiri pierdute.

După cum se spune, dragostea adevărată nu se uită niciodată! Titlul cântecului „Când mălinul înflorește” este asociat cu această poveste dramatică și a sentimentelor născute la începutul iubirii, precum și floarea de mălin sugerează simbolul noilor începuturi, a tinereții, a inocenței.

Mă bucur că prin intermediul acestui interviu am posibilitatea să mulțumesc și familiei mele din videoclip, niște oameni deosebiți și de asemenea celor doi colegi de cântec și prieteni care au jucat alături de mine, Cristian Doroftiesei și Pusztai Renato Aladar.

Diana Bucșa- Gazeta Muzicanților
  • Cu cine ai colaborat pentru versuri și linie melodică?

Linia melodică a fost compusă de către maestrul Ovidiu Bartes căruia nu pot decât să îi mulțumesc și bineînțeles, nu am decât cuvinte de laudă la adresa dansului, iar textul este scris de către o doamna dragă mie, Maria Anuța, care a fost aproape de mine și și-a pus amprenta pe întreg albumul meu de folclor și datorită acestor oameni minunați am reușit să îl finalizez și le rămân recunoscătoare pentru toată susținerea.

Diana Bucșa- Gazeta Muzicanților
  • Unde ai filmat videoclipul și cu cine ai colaborat?

Videoclipul a fost filmat de către regizorul Oleg Butnaru care a reușit să dea viață cântecului printr-o poveste de dragoste emoționantă cu un sfârșit puțin dramatic, iar de scenariu s-a ocupat Ina Butnaru.

Videoclipul a fost filmat în județul Bistrița, la Colibița și a durat 3 zile

A fost o reală încântare să lucrez cu așa echipă de profesioniști și oameni minunați. Mă bucur enorm că i-am ales pe ei la primul meu videoclip de muzică populară.

Diana Bucșa- Gazeta Muzicanților
  • Cui dedici această piesă?

O dedic tuturor celor care iubesc cu adevărat.

Diana Bucșa- Gazeta Muzicanților
  • Ce surprize ne pregătești pentru viitorul apropiat?

Până în momentul de față, Dumnezeu mi-a dat tot ce mi-am dorit și sper ca și pe viitor să se întâmple tot așa. Da, pregătesc foarte multe surprize și mai multe o să vorbesc despre acestea când vor fi în derulare.

Însă, pentru că îmi sunteți foarte dragi, o să vă divulg faptul că în momentul de față lucrez la o piesă nouă

și de asemenea voi face o colaboare cu un artist cunoscut și sper că până la sfârșitul anului să ajungă și în casele voastre.

Diana Bucșa- Gazeta Muzicanților
  • Un mesaj celor ce te îndrăgesc, cât și cititorilor Gazetei Muzicanților!

Gânduri bune le transmit tuturor din tot sufletul. Vă doresc să vă fie viață o sărbătoare și le mulțumesc tuturor celor care sunt aproape de mine, mă apreciază și mă susțin! Doamne ajută la toată lumea!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here