DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Textul și linia melodică îi aparțin lui Costy de la Sighet, cel care e în spatele atâtor soliști, realizând piese excepționale.

De aproximativ un an și jumătate o pregătesc, deoarece îmi doream mult să realizez o piesă despre unul din lucrurile pe care eu le consider de preț în viața mea și anume PRIETENIA

Bine te-am regăsit, dragă Denisa! Tocmai ai scos de la cuptor o nouă piesă, Hai cu veselie. Care a fost inspirația ei?

Bine v-am regăsit, dragii mei! Da, e o melodie mult așteptată. De aproximativ un an și jumătate o pregătesc, deoarece îmi doream mult să realizez o piesă despre unul din lucrurile pe care eu le consider de preț în viața mea și anume PRIETENIA. Fără prieteni aș fi pustie, iar viața nu ar avea aceeași culoare. Sunt sigură că aceia care vor citi acest interviu și apoi asculta piesa, vor fi în asentimentul meu.

Cu cine ai colaborat pentru producerea melodiei?

Textul și linia melodică îi aparțin lui Costy de la Sighet, cel care e în spatele atâtor soliști, realizând piese excepționale. Eu una, pe această cale îi mulțumesc pentru toată implicarea.

Producția audio a fost realizată la studioul Codruț alături de Otto Horvat, Daniel Lazăr, Boby Dragomir și Cristian Benea. Ei sunt cei fără de care nu aș putea aduce în fața oamenilor aceste piese.

Producția video a fost asigurată de Ovidiu Katona, omul din spatele camerelor, cel care e necondiționat lângă mine și care mereu are o soluție pentru tot.

Denisa Mureșan- Gazeta Muzicanților

Unde ai filmat videoclipul și cu cine ai colaborat? 

Filmarie au avut loc la Hanul cu Flori din Deva, o locație superbă care merită vizitată.

În videoclip au participat o parte din membrii Ansamblului Hațegana din Hunedoara, coregraf Vasile Enea. Ca de fiecare dată, au fost prezenți și nu am cuvinte să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat oameni de preț și de omenie lângă mine.

Cui dedici noua piesă?

Tuturor celor care au prieteni, care iubesc viața și bineînțeles tuturor celor care se regăsesc în această piesă.

Denisa Mureșan- Gazeta Muzicanților

Un mesaj celor ce vor asculta noua piesă!

Prețuiți viața așa cum este ea, cu bune și cu rele, trăiți la maxim și din plin fiecare clipă!

Vă pup, vă îmbrățișez cu drag și stați pe aproape pentru că urmează și alte surprize!!!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here