DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Practic visul meu de fotbalist după această accidentare devenise scrum, era clar că nu mai puteam juca la același nivel.

Am visat de mic să ajung un campion al fotbalului, să ajung pe cele mai mari stadioane cu zeci de mii de suporteri care să-mi strige numele

Bine te-am regăsit, Mihai! De curând am aflat ceva foarte surprinzător despre tine- cariera de interpret nu a fost prima ta pasiune sau prima ta alegere ca și carieră în viață! Povestește-ne puțin despre prima ta pasiune.

Bine v-am regăsit și eu, dragi prieteni! Da, așa este! Am visat de mic să ajung un campion al fotbalului, să ajung pe cele mai mari stadioane cu zeci de mii de suporteri care să-mi strige numele. Îmi doream să ajung și să cunosc cele mai importante vedete din România, să mă oprească lumea să facă poze cu mine, etc.

Când ai început să joci fotbal de performanță?

Am început cu  fotbalul de performanță de la vârsta de 8 ani

Am avut dezavantajul sau poate avantajul să fiu cel mai mic jucător din toate echipele la care am jucat. Cel mai impotrant moment a fost când am ajuns la “Școală de Fotbal A.C. MILAN”, o academie sub îndrumare directă a echipei A.C. Milan. Fiind un jucător bun, am fost luat în vizor de specialiștii acesteia.

Mihai Turda- Gazeta Muzicanților

Ce s-a întâmplat cu visul tău de a deveni un jucător renumit de fotbal?

Am fost înzestrat de la Dumnezeu, și pentru asta mereu îi mulțumesc, cu darul de a le cânta oamenilor, de a le transmite emoțiile mele prin cântec.

Eram între ‘ciocan și nicovală’

Aveam două variante, să devin un fotbalist de performanță sau să muncesc să devin un Artist. Dar să fim serioși, cine se gândea atunci la varianta de “Artist” când eu aveam nebunia fotbalului. Într-o zi, duminică 23-10-2011, mă pregătesc să merg la meci, ca de fiecare dată aceeași alimentație înainte de meci pentru un randament bun. Ajung la teren, înainte de meci, vine un tip (Giancarlo) la mine și îmi zice: “Turda, miercuri avem un antrenament mai special te duci și dai proba la echipa Juniorilor A.C. Milan”. Practic era șansă vieții mele în cariera mea de fotbalist. Mamă, nu mai știam cum să îmi exteriorizez bucuria, și cum mai bine decât în meciul care urma?! Neșansa a fost că în acel meci mi-am rupt genunchiul drept. Practic visul meu de fotbalist după această accidentare devenise scrum, era clar că nu mai puteam juca la același nivel. Știu, poate este greșit să spun că acea întâmplare a fost noroc, dar era clar că una din variantele de carieră dispăruse.

Îmi era greu să Îi văd pe ceilalți jucând fotbal, dar trecusem și peste acea greutate

Mihai Turda- Gazeta Muzicanților

Cum a fost începutul tău în muzică după teribilul accident?

La insistență părinților am început orele de canto în Italia, care au continuat timp de 2 ani. Am profitat de toate spectacolele să îmi lansez melodiile, începusem să vin tot mai des în România pentru tot felul de proiecte și colaborări.

În Octombrie 2014 am început studiile la Academia de Muzică Cluj- Napoca și până în prezent am reușit să reprezint România și să duc cântecele noatre în peste 15 țări

Mihai Turda- Gazeta Muzicanților

Ce surprize ne pregătești toamna aceasta?

Săptămâna aceasta o să lansez două melodii frumoase de dragoste: Tu îmi dai Iubire și Dragoste de cristal, melodii care vreau să ajungă la sufletele tuturor îndrăgostiților. Am muncit foarte mult la ele și am pus mult suflet.

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here