DISTRIBUIȚI

Clipul acestei piese urmează să îl filmez într-o locație deosebită cu un peisaj pe măsură, după care îl voi lansa pe pagină mea oficială și pe posturile naționale de televiziune Favorit Tv, Hora Tv, Etno Tv și cele locale.

Acest cântec are la bază o poveste mai aparte, și anume faptul că în ea redau o mică parte din viață mea muzicală și felul cum sunt eu ca și om!

Am stat de vorbă cu îndrăgitul interpret Geo Anița, care ne-a povestit despre ultimele sale proiecte muzicale: o nouă piesă, plus primul său ALBUM.

  • Bine te-am regăsit! Te pregătești de lansarea piesei premergătoare primului tău album. Povestește-ne despre acest nou proiect.

Bine v-am regăsit și eu dragilor!

Da, mă pregătesc de lansarea unei frumoase piese de suflet, dragă mie și sper că și dumneavoastră! Această piesă se intitulează

“Mulți mă-ntreabă cine sunt”,

piesă ce va da și numele primului meu, album ce îl voi lansa anul ce urmează.

Geo Anița- Gazeta Muzicanților

Acest cântec are la bază o poveste mai aparte, și anume faptul că în ea redau o mică parte din viață mea muzicală și felul cum sunt eu ca și om!

Este o piesă ce mă caracterizează foarte mult și în spatele acestui cântec sunt emoții speciale pentru mine

M-am născut cu această pasiune pentru muzică și dintotdeauna mi-a plăcut muzica. Să știți că fiecare melodie creată de cineva este o bucată din sufletul acelei persoane care poate fi auzită. Oamenii transpun în note vibrațiile sinelui lor, iar pentru asta muzica este profundă și frumoasă.

“Cânt cu drag oamenilor, când au sărbătoarea lor” –

Îmi iubesc publicul, îmi iubesc oamenii pentru că fiecare are povestea lui de viață unică și irepetabilă. Oricât de asemănătoare ar fi, experiențele mele de viață diferă de cele ale altor oameni. Fiecare om este unic prin ceea ce este. Fiecare om are ceva de învățat din experiențele prin care trece, iar pentru asta, fiecare persoană ce mă înconjoară are ceva să mă învețe.

  • Cu cine ai colaborat pentru versuri și linie melodică?

în acest cântec arăt oamenilor cine sunt și felul meu de a fi

Încerc să ascult pe cât posibil de părerile celor din jur, dar la finalul zilei singurul lucru care mă interesează e să fiu eu însămi, de aceea vreau să controlez cine sunt eu ca și artist, motiv care mă încurajează să îmi compun singur în mare parte liniile melodice ale cântecelor mele, cum ar fi și acest cântec! Textul este compus de doamna Maria Honceru, o distinsă doamnă pe care o stimez foarte mult. Tot dânsa mi-a compus și restul textelor pentru întreg materialul muzical și prin acest prilej țin să-i mulțumesc din suflet pentru tot ajutorul oferit!

Geo Anița- Gazeta Muzicanților
  • Cu cine vei colabora pentru videoclip și când îl vei lansa?

Pentru mine este foarte important să îmi ascult instinctul în viața muzicală și sunt norocos să am alături de mine oameni minunați cu care pot colabora și lucra la acest proiect muzical și anume, Orchestra Rapsozii Moldovei din Chișinău, dirijată de maestrul Vitalie Dorin.

Clipul acestei piese urmează să îl filmez într-o locație deosebită cu un peisaj pe măsură

după care îl voi lansa pe pagină mea oficială și pe posturile naționale de televiziune Favorit Tv, Hora Tv, Etno Tv și cele locale.

Geo Anița- Gazeta Muzicanților
  • Cui dedici noua piesă?

Această piesă o dedic în mod deosebit tuturor ascultătorilor și sper că va fi pe placul dumneavoastră.

Geo Anița- Gazeta Muzicanților
  • Un mesaj iubitorilor de muzică și folclor!

Vreau să mulțumesc din suflet tuturor cititorilor care din interes pentru muzica mea ați parcurs acest interviu pentru a afla câteva lucruri în plus despre mine și despre ceea ce urmează să fac. Le mulțumesc celor care mă apreciază, celor care îmi sunt alături în tot ceea ce fac și vă mulțumesc pentru toată căldură și iubirea cu care mă întâmpinați oriunde mă întâlnesc cu voi.

Datorită vouă exist ca și interpret și reușesc să fac tot ceea ce mi-am propus în viața muzicală

Vă îmbrățișez cu mult drag și vă doresc toate cele bune!

Geo Anița- Gazeta Muzicanților

-