DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Este o dovadă vie a adevarului că aceștia își alină dorul de casă prin cântecele noastre.

Sunt pentru a treia oară în America si trăirea este ca atunci cand am cantat pentru prima data, cu emoție si convingerea că folclorul românesc rămâne terapeutic pentru sufletele romanilor de pretutindeni .

Bine te gasit Oana, chiar daca esti in America, ne bucuram ca ti-ai facut timp sa ne acorzi acest interviu pe aceasta cale dorim sa iti multumim.

Oana Tomoiaga: Vă pup dragilor, înainte de toate vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Despre ce turneu este vorba, pe ce perioada o sa fi plecata acolo in America?

Oana Tomoiaga: Mă bucur să vă pot spune că mă onorează acest turneu în Statele Unite ale Americii, turneu desfăsurat pe o perioadă aproximativa de o luna de zile.

Cum te simti cand canti pentru Romanii plecati de multi ani in America?

Oana Tomoiaga: Cu atat mai emoționant este să cânt pentru românii plecați peste hotare, întrucât aceștia spre deosebite de cei care trăiesc pe pământ românesc, exprimă o mai mare nostalgie și bucurie deopotrivă pentrul folclorul național românesc! Este o dovadă vie a adevarului că aceștia își alină dorul de casă prin cântecele noastre.

Ce sentimente te incearca atunci cand canti pe ce scene din alte tari si promovezi folclorul inclusiv pe meleaguri Americane.

Oana Tomoiaga: Sunt pentru a treia oară în America si trăirea este ca atunci cand am cantat pentru prima data, cu emoție si convingerea că folclorul românesc rămâne terapeutic pentru sufletele romanilor de pretutindeni .

Ce surprize muzicale ne pregatesti pentru toamna?

Oana Tomoiaga: În această toamnă, mai exact săptămâna viitoare voi lansa pe canalul meu Youtube o melodie cu un videoclip nou. Vă voi surprinde cu o tematică a textului în care se poate regasi oricine, un cântec potrivit sezonului de toamna, zic eu.Sper să fie pe placul ascultatorilor, mai ales ca melodia o asemăn oarecum ca stil cu “horea” care pe mine m-a făcut cunoscută “Cate doruri mă înconjoara” melodie care se bucură de milioane de vizionari pe youtube.De data aceasta avem o rasturnare de situație iar noua mea melodie poarta titlul “Nu mă bate nici un dor “.

Cum ti se pare America fata de Romania?

Oana Tomoiaga: Desi America este o țară care se potriveste perfect cu stilul meu de viață, unde trăiești sentimentul de libertate, răsfăț și siguranța zilei de mâine, spun cu mâna pe inima că România rămâne cea mai dragă sufletului meu chiar daca nu este valorificată strategic în favoarea turismului,culturii etc, cu siguranța nu sunt singura care aceeași părere.

In ce orase o sa aveti spectacole?

Oana Tomoiaga: Alături de colegele mele de cântec mai exact frumoasa moldoveancă Vasilica Tătaru din Bacau, și ardeleanca Oana Bozga vom susține concerte în mai multe orașe: Washington DC, Atlanta, Chicaho, Boston, Miami, New York, Cleveland, Detroit, Philadephia, Las Vegas.Pentru această bucurie,multumesc familie Irina și Garofaș Milici care s-au ingrijit de o impecabila organizare a acestor concerte,făcându-mă părtașă la acest proiect.

Un gand pentru cititorii nostri si pentru toti cei care te cunosc si te apreciaza.

Oana Tomoiaga: Dumnezeu să ne țină de mână mereu! Mulțumesc!

Galerie Foto:

 

 

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here