DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Intr-adevăr am fost pentru prima data in China.

Un oraș superb, după cum o sa vedeți și in poze. Un fel de Las Vegas al Chinei .

 

Bine ai revenit acasa Iulia Bucur, la ultimul interviu erai in drum spre China. Hai sa povestim si sa dezvalui si noua despre experienta ta acolo.

Buna dragii mei și bine v-am regăsit! Abia aștept sa va dezvălui câteva din cele mai frumoase experiențe ale mele din îndepărtată China. Și desigur sa va arat și câteva poze cu minunățiile de acolo.

A fost prima ta experienta legata de China?

Intr-adevăr am fost pentru prima data in China. Dar sper ca nu și pentru ultima, deoarece este o țară minunată cu foarte multe locuri de vizitat.

Care a fost prima impresie cand ai ajuns acolo?

Prima impresie când am ajuns acolo, a fost ” Doamne cat poate sa fie de cald”… si de aglomerat … deoarece prima locație a fost in Shanghai , cel mai populat oraș din China, 27.000.000 de locuitori. Un oraș superb, după cum o sa vedeți și in poze. Un fel de Las Vegas al Chinei . După Shanghai am stat câteva zile in Luoyang, și pe final in Beijing. Toate cele trei orașe m-au impresionat. Sunt absolut superbe.

Cum ti s-au parut oamenii?

Oamenii sunt foarte prietenoși, amabili și foarte surprinși sa vadă fețe diferite de ale lor.. ne opreau și pe strada sa își facă poze cu noi, fiind îmbrăcați in civil.

Care a fost motivul prezentei tale acolo?

In China am ajuns “cu treaba” ca sa zic așa, am participat alături de Ansamblul Folcloric “Dor Transilvan” la Tragul internaținal de turism . Un festival superb cu peste 40 de tari participante. Chiar a fost o experiența unica.

Ce planuri ai pentru aceasta toamna?

In aceasta toamna pregătesc doua piese noi cu maestrul Ovidiu Bartes, și desigur și doua videoclipuri. Abia aștept sa revin cu noutăți.

Stiu ca ai fost plecata si in Coreea, unde ti-a placut mai mult?

Da așa este, anul trecut cam in aceeași perioada am fost in Coreea de Sud. O alta experiența inedită. Memorabila. Sincer ambele tari mi-au placut foarte mult. Chiar dacă sunt ambele asiatice, sunt foarte diferite, cultural, culinar.. cam totul e diferit. In lista preferințelor totusi rămâne China. A fost mai pe gustul meu, și culinar și modul de organizare al spectacolelor. Și chiar și pentru numeroaselor locuri de vizitat.

Un gand pentru fanii si pentru cititorii nostrii.

Tuturor celor care ne sunt alături … ca de fiecare data… toate gândurile mele bune le îndrept spre ei! Și le Mulțumesc pentru tot sprijinul! Sa fie cu ochii pe noi pentru ca pregătim ce putem noi mai frumos pentru ei!

 

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here