DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

E a doua melodie care urcă în vârf! Stau și privesc calculatorul, uneori fără glas, și mă întreb: Oare de ce mă iubesc atâția oameni? Și după găsesc răspunsul: Pentru că mă iubește Dumnezeu.

Am vrut să lansez și o melodie mai pozitivă și mai mișcată puțin, deși recunosc că melodiile de Tristețe sunt cele mai ascultate de publicul larg!

Bine te-am regăsit! Tocmai ai lansat o nouă piesă pentru toți ascultătorii tăi, Dansez prin ploi. Povestește-ne despre cum și de unde te-ai inspirat pentru a scrie versurile acestei piese.

Bine v-am regăsit Gazeta Muzicanților, prietenii mei dragi! E adevărat,

melodia e proaspăt scoasă de la cuptor și e savurată ca pâinea caldă

lucru care pe mine mă bucură nespus de tare! Am vrut să lansez și o melodie mai pozitivă și mai mișcată puțin, deși recunosc că melodiile de Tristețe sunt cele mai ascultate de publicul larg! Mă inspir din viața mea de cele mai multe ori, iar atunci când compun mă gândesc foarte obsesiv la cum se vor regăsi ceilalți și încerc să generalizez melodia în așa fel încât să se regăsească multă lume!

Carmen de la Sălciua- Gazeta Muzicanților

Unde ai filmat videoclipul și cu cine ai colaborat?

Videoclipul e filmat în București, într-o locație aleasă de Nek.

Am o echipă mare și frumoasă în spate care se ocupă ca eu să fiu mulțumită și asta pentru că sunt foarte perfecționistă

și cadrele în mare parte mi le aleg eu, dar ei muncesc foarte mult, filmăm ore întregi, râdem, glumim, o echipă frumoasă!

Carmen de la Sălciua- Gazeta Muzicanților

Cui dedici această nouă melodie?

O dedic tuturor oamenilor care iubesc, poate și celor cărora le este frică de sentimentul acesta! Dragilor, e grea iubirea, e complicată uneori, e ca un labirint poate, dar e cel mai frumos sentiment pe care dacă îl ai în interiorul tău, foarte ușor ajunge și la alții!

Carmen de la Sălciua- Gazeta Muzicanților

Ce sentimente te trec atunci când vezi că piesa ta are peste 1 milion de vizualizări în doar 3 zile de la lansare?

E a doua melodie care urcă în vârf!

Stau și privesc calculatorul, uneori fără glas, și mă întreb: Oare de ce mă iubesc atâția oameni? Și după găsesc răspunsul: Pentru că mă iubește Dumnezeu și El trimite toate aceste minuni în viața mea!

Probabil pentru că în momentele de cumpănă ale vieții mele am spus “Mulțumesc Doamne și pentru rău“. Atunci când crezi că îți merge rău, de fapt tu treci un test și câștigi un premiu! Eu am câștigat puterea de a merge mai departe mereu, am câștigat puterea de a munci și de a mă reinventa de fiecare dată!

Carmen de la Sălciua- Gazeta Muzicanților

Cum se prevede restul anului 2018 pentru tine?

Nu îmi fac planuri, Dumnezeu știe ce e mai bine pentru mine!

Un mesaj pentru cei ce te îndrăgesc!

Cei care mă îndrăgesc stiu cât de mult înseamnă asta pentru mine! Nu pierd nici o ocazie să le spun cât de mult trăiesc odată cu ei succesul de care mă bucur! Dumnezeu prin ei a făcut minuni!

Vă iubesc!

Videoclipul piesei poate fi vizionat aici 👇

https://www.youtube.com/watch?v=QYR1abzTkJw

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here