DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Aceste videoclipuri au fost filmate in Comuna Ațintiș din judetul Mureș.

Sunt doua melodii de suflet, doua melodii în care exprim sentimentele de dragoste pe care le trăiesc.

 

Bună ziua și bine te-am regăsit îndrăgita noastră Alexandra Bugnar, din sursele noastre știm că urmează proiecte noi,  două melodii noi, despre ce este vorba?

Alexandra Bugnar: Bună ziua și bine v-am regăsit! Da într-adevăr urmează proiecte noi și aștept cu nerăbdare să le dezvălui in fața publicului! Sunt doua melodii de suflet, doua melodii în care exprim sentimentele de dragoste pe care le trăiesc.

Unde si cand au fost filmate?

Alexandra Bugnar: Aceste videoclipuri au fost filmate in Comuna Ațintiș din judetul Mureș de către o echipă de oameni profesioniști și faini cu care cu siguranță o să colaborez in continuare și este vorba de echipa condusa de Emil Pnacsek căruia vreau sa îi mulțumesc!

Pe cand crezi ca o sa le si vedem?

Alexandra Bugnar: Daca bunul Dumnezeu ne ajută o să le vedem in cursul săptămânii acesteia, și sperăm cat mai repede!

Un gand pentru cei care te cunosc!

Celor care mă cunosc și îmi apreciază munca vreau sa le transmit numai gânduri bune și să fie fericiți în fiecare clipă a vieții deoarece ea este trecătoare și e păcat să alergăm dintr-o parte în alta fara sa ne bucurăm de ea! Și vreau să le mai spun să fie cu ochii pe noi Facebook: Alexandra Bugnar   // Pagina Facebook: Pagina Oficiala  pentru că sunt sigură că o să le placă ceea ce am filmat! Vă țuc pe toți!

Galerie Foto:

 

 

 

 

 

 

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here