DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Am ales să facem una dintre piese pentru oșeni, pentru că avem foarte mulți oameni cărora le-am cântat la diferite evenimente și care între timp ne-au devenit și prieteni de nădejde.

Cele două duete au fost compuse de noi în drumurile noastre prin toată țara, tocmai de aceea diferă și zona de interpretare!

  • Bine te-am regăsit! Astăzi vom vorbi despre cele 2 piese lansate în duet cu Costy Deoanca. Care este povestea duetelor?

Bine v-am regăsit și eu, dragilor! După cum am spus urmăritorilor noștri, urmează multe proiecte frumoase printre care cele 2 piese împreună cu colegul meu Costy Deoanca și formația Cristi Neag!

Andrada Cerna- Costy Deoanca- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru versuri și linii melodice?

Deoarece avem evenimente în toată țara, drumurile de la un eveniment la altul sunt lungi, iar între timp gândul nostru zboară spre oamenii care ne iubesc și apreciază ceea ce facem, așa că cele două duete au fost compuse de noi în drumurile noastre prin toată țara, tocmai de aceea diferă și zona de interpretare!

Andrada Cerna- Gazeta Muzicanților

Unde ai filmat videoclipurile și cu ce ansamblu și formație ai colaborat?

Videoclipurile au fost filmate în zone diferite ale țării, cu ajutorul prietenilor și colegilor din formație!

Andrada Cerna- Costy Deoanca- Gazeta Muzicanților

Cui dedici noile piese?

Bineînțeles, piesele nu au un destinatar anume, ci sunt compuse cu mult drag pentru toți cei care ne iubesc și ne îndrăgesc, pentru ceea ce suntem și ceea ce facem!

Andrada Cerna- Gazeta Muzicanților

Cum de ai ales să faci o piesă din zona maramureșului?

Am ales să facem una dintre piese pentru oșeni, pentru că avem foarte mulți oameni cărora le-am cântat la diferite evenimente și care între timp ne-au devenit și prieteni de nădejde, și pe această cale

țin să le mulțumesc tuturor celor cărora au contribuit la realizarea piesei din țara Oașului!

Andrada Cerna- Gazeta Muzicanților

Un mesaj pentru cititorii Gazetei Muzicanților!

Bineînțeles că noi vrem să ne mulțumim toți urmăritorii, așa că urmează proiecte frumoase pentru toate zonele țării unde cântăm! Mulțumesc Gazeta Muzicanților pentru interviu și pentru sprijinul acordat în evoluția mea ca artist!

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here