DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

În deschidere i-am avut pe cei de la Ansamblul Folcloric “Plaiuri Noșlacene “din Noșlac. Alături de ei au mai fost și alte ansambluri: “Doina Mureșului ” Reghin și “Mugurelul”.

Sunt împlinit în tot ceea ce înseamnă Ațintiș în straie de sărbătoare. Eu ma mândresc că am avut un regal de folclor

Bine te-am regăsit! Ne întâlnim la scurt timp după ce a avut loc mult așteptatul eveniment pe care tu l-ai organizat, “Ațintiș în straie de sărbătoare”. Spune-ne cum te simți acum la finalul acestui festival.

Bun găsit cititorilor și dumneavoastră celor de la Gazeta Muzicanților. Sunt împlinit în tot ceea ce înseamnă Ațintiș în straie de sărbătoare. A fost emoție sufletească dar și oboseală care sincer nu a mai contat atâta timp că a ieșit ceea ce ne-am propus cu domnul Primar, căruia vreau să-i mulțumesc pentru tot sprijinul. Eu ma mândresc că am avut un regal de folclor.

Care au fost evenimentele ce ți-au plăcut cel mai mult?

Toate momentele din cadrul festivalului au fost emoționante și cu drag pregătite pentru toți locuitorii comunei Ațintiș.

Cum a fost atmosfera pe durata evenimentului?

Sincer pe toată durata evenimentului am avut emoții foarte mari pentru ca totul să iasă așa cum mi-am dorit. Și într-adevăr a ieșit un spectacol reușit.

Ce artiști ai avut ca invitați?

În prima zi de festival 1 septembrie am început cu un concurs de ciclism sub denumirea Ațintiș Express, iar concurenții trebuiau să străbată cu bicicleta peste 45 km pe dealurile din jurul comunei. Eu zic că fost o provocare uriașă. Au câștigat o echipă din Luduș 37.3. După această cursă de ciclism la ora 10 a început recitalul a trei artiști de muzică populară: Ina Todoran, Ovidiu Furnea și Teodora Suciu, cărora le mulțumesc pentru prezența în cadrul festivalului. De la ora 21 am avut muzică ușoară, iar ca invitați am avut pe Mădălina Sălcudean, Nuria Duca și Botezatu Cristian. Seara s-a încheiat cu discoteca în aer liber până la ora 24.

În a doua zi de festival am început tot cu un concurs de ciclism, dar pentru copii de această dată. Concursul s-a desfășurat în pădurea comunei Ațintiș având un traseu ușor. Trofeul a fost câștigat de un copil din Cluj Napoca. Premiul a fost sponsorizat de New Taxi Luduș, iar cel de sâmbătă a fost sponsorizat de Semtest BVN Târgu-Mureș și le mulțumim. La ora 16:00 am deschis festivalul Ațintiș în straie de sărbătoare prezentat de Andrei Romanică. În deschidere i-am avut pe cei de la Ansamblul Folcloric “Plaiuri Noșlacene “din Noșlac. Alături de ei au mai fost și alte ansambluri: “Doina Mureșului ” Reghin și “Mugurelul”. Ca și artiști i-am avut invitați pe Costi Dumitru, Ilie Medrea și fiica Giulia Medrea, Moldovan Viorel, Diana Marchiș, Rareș Măcinică, Sebi Șerban, Diana Marin, Alina Ceuca, Marian Suciu, Alin Huza, Ioan Cristian Țăran, Surorile Guță, Roxana Iagăr, Alfred Garduli,  Costel Popa și Surorile Daciana și Suzana Vlad. Am cântat și eu câteva piese împreună cu formația. Vă mulțumim frumos tuturor. Seara s-a încheiat la ora 23 cu un minunat foc de artificii.

Ce mesaj le transmiți tuturor celor cu care ai colaborat, cât și spectatorilor?

Mulțumim tuturor partenerilor și sponsorilor dar și celor din media pentru că au ajutat la promovare festivalului. Mai vreau să le multumesc celor de la sunet pentru că au făcut o treabă excelentă, mulțumim Elements sound Târgu-Mureș.

Mulțumim celor care au fost alături de noi în aceste 2 zile minunate, atât celor prezenți cât și celor din organizare, și mă refer la doamnele care au pregătit mâncarea și celor din Ațintiș Express. Vă mulțumim și vouă, celor din Gazeta Muzicanților,  pentru tot sprijinul acordat.

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here