DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Andrei a reușit foarte bine să păstreze acest secret și bucuria a fost și mai mare întrucât nu am bănuit nimic în tot acest timp.

Suntem extrem de fericiți pentru că ne avem unul pe altul și suntem nerăbdători să pășim împreună pe drumul vieții!

Artista Doris Pădureanu trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei! Având o carieră de succes, iar zilele trecute doar ce a lansat un nou superb videoclip, aceasta are încă un motiv de fericire- S-a logodit! 🎉

Am stat de vorbă cu proaspăt logodita Doris Pădureanu, care ne-a povestit despre cum a fost cerută în căsătorie și ce planuri au cei doi îndrăgostiți pentru nuntă!

Treci printr-o perioadă foarte fericită, mai ales pe partea personală! Povestește-ne despre ce e vorba.

Fiecare zi reprezintă un prilej de bucurie pentru mine deoarece am parte de iubire, respect și susținere necondiționată din parte jumătății mele… sau a logodnicului meu, așa cum îl pot numi mai nou. ❤

Doris Pădureanu și Andrei Pop- Gazeta Muzicanților

Cum te-a surprins Andrei?

Vă povesteam în interviul anterior despre faptul că urma să plecăm într-o vacanță pentru câteva zile. Acum suntem în Dubai, un oraș incredibil, unde ne doream să ajungem de ceva vreme. La o zi după ce am ajuns aici, am avut parte de cea mai frumoasă surpriză de până acum.

Andrei a avut grijă să organizeze o seară romantică pentru noi doi- Am servit cina pe yacht, în timp ce ne plimbam prin Dubai Marina și admiram frumusețea orașului. A ales să rostească întrebarea în acest context de vis și mi-a dăruit cel mai furmos inel de logodnă!

Cuvintele sunt prea sărace ca să poată exprima emoțiile și acele trăiri unice, pe care le-am simțit amândoi

Suntem extrem de fericiți pentru că ne avem unul pe altul și suntem nerăbdători să pășim împreună pe drumul vieții!

Doris Pădureanu și Andrei Pop- Gazeta Muzicanților

Ați stabilit o dată pentru marele eveniment?

Momentan, nu. Ne bucurăm de zilele rămase în Dubai, iar după ce ne întoarcem în România vom stabili mai multe detalii în legătură cu data marelui eveniment. Vă vom anunța printr-un Save the Date postat pe Facebook. 🤗

Doris Pădureanu și Andrei Pop- Gazeta Muzicanților

Spune-ne cum te simți ca proaspăt logodită?

Sunt entuziasmată și totodată emoționată. Andrei a reușit foarte bine să păstreze acest secret și bucuria a fost și mai mare întrucât nu am bănuit nimic în tot acest timp. Bineînțeles că vorbeam deschis despre căsătorie însă nu a existat nici o certitudine până acum.

El este prezentul și viitorul meu! ❤

Doris Pădureanu și Andrei Pop- Gazeta Muzicanților

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here