DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Îmi aduc aminte că prima piesă înregistrată a fost dedicată părinților mei, oamenii care sunt în umbra mea și care mă susțin necondiționat.

Nu pot descrie în cuvinte bucuria pe care o simt de fiecare dată când urc pe scenă. Totul e la cote maxime, încerc să transmit prin cântec tot ceea ce eu simt, trăiesc și gândesc

Bine te-am regăsit! Bună ziua și bine te-am regăsit! Astăzi vom vorbi puțin despre tine, despre cariera ta muzicală și despre pasiunea ta pentru folclorul românesc.

Bine v-am regăsit! Mă bucur să pot aduce în fața cititorilor o mică parte din ceea ce înseamnă Denisa Mureșan.

Denisa Mureșan- Gazeta Muzicanților

În primul rând, pentru ca cititorii noștri să te cunoască mai bine spune-ne cărui loc îi spui acasă și cum a fost copilăria ta?

Acasă e la mine în Hunedoara, un orășel micuț, liniștit și plin cu verdeață. Dar „acasă” îi mai spun și satului sârbesc Gelu, situat pe lângă Timișoara,  locul în care am crescut, am făcut primii pași, am copilărit și în care am cele mai frumoase amintiri.

Cum și când începe povestea dragostei tale pentru cântecul popular?

De micuță mi-a plăcut să cânt, să dansez și ce e drept, niciodată nu mi-a dat prin cap că voi ajunge vreodată să cânt, deși în sinea mea îmi doream asta.

Totul a început la vârsta de 14 ani, când tatăl meu m-a dus la Clubul Copiilor din Hunedoara pentru a mă înscrie la secția CANTO. Acolo am întâlnit domnii profesori care m-au primit cu drag și m-au inițiat în tainele cântecului, urmând ca apoi să particip și la un prim spectacol.

Denisa Mureșan, alături de parinți și bunici- Gazeta Muzicanților

Care a fost prima piesă înregistrată?

Îmi aduc aminte că prima piesă înregistrată a fost dedicată părinților mei, oamenii care sunt în umbra mea și care mă susțin necondiționat.

Denisa Mureșan- Gazeta Muzicanților

Cum te simți atunci când te afli pe scenă în fața spectatorilor?

Nu pot descrie în cuvinte bucuria pe care o simt de fiecare dată când urc pe scenă. Totul e la cote maxime, încerc să transmit prin cântec tot ceea ce eu simt, trăiesc și gândesc.

Ce planuri ai pentru viitorul apropiat?

Pentru că prima mea iubire a fost și este folclorul autentic din Ardeal, vreau să îmi mai adaug câteva piese repertoriului propriu, pe care mai apoi le voi filma și aduce în fața publicului.

Pentru că suntem în anul Centenarului, pregătesc o piesă patriotică, piesă care știu sigur că va ajunge la sufletele și inimile oamenilor.

Denisa Mureșan- Gazeta Muzicanților

Un mesaj celor ce te îndrăgesc, cât și cititorilor Gazetei Muzicanților!

Vă transmit toate gândurile mele bune, vă îmbrățișez cu drag și vă asigur de tot respectul și recunoștința mea. Vă pup și Doamne ajută!

-