DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Îndrăgita cântăreață Mădălina Străuneanu a lansat o superbă piesă, compusă chiar de ea!

Am muncit mult la acest proiect, piesă fiind compusă de mine, iar asta îmi aduce satisfacție maximă! Gândurile și ideile mele au prins culoare cu ajutorul soțului meu căruia îi mulțumesc nespus de mult pentru sprijin și ajutor!

Vorbind despre acest nou proiect, proaspăt lansat, artista ne-a mărturisit:

“Sunt foarte fericită că piesa mea a fost bine primită de ascultători și sper să fie ascultată cu drag de cei care ne apreciază. Am muncit mult la acest proiect, piesă fiind compusă de mine, iar asta îmi aduce satisfacție maximă! Gândurile și ideile mele au prins culoare cu ajutorul soțului meu căruia îi mulțumesc nespus de mult pentru sprijin și ajutor! Această piesă a fost înregistrată la Studioul Radstar, Radu Poenar, cel care a complotat cu noi pentru acest rezultat frumos.

Videoclipul a fost filmat de domnul Daniel Siminic, iar regia a fost creată de doamna Carmen Siminic cărora le mulțumim din suflet.
Acum așteptăm păreri, și cât mai multe distribuiri pentru a împărtășiți cu toată lumea iubirea dintre mine și soțul meu, care cred că se observă cu ochiul liber”.

Mădălina Străuneanu- Mitu Helj- Gazeta Muzicanților
Mădălina Străuneanu- Gazeta Muzicanților

Mai multe detalii despre piesă puteți afla citind articolul 👇

https://gazetamuzicantilor.ro/2018/07/09/madalina-strauneanu-pregateste-o-noua-piesa/

Mădălina Străuneanu- Mitu Helj- Gazeta Muzicanților

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here