DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

A acceptat cu mult drag propunerea mea de a ieși din zona de comfort și de a încerca și acest gen de experiențe. Suntem amândoi mândri de produsul final și sunt sigură că vor mai urma și alte colaborări frumoase.

Mi-am dorit un videoclip mai aparte, în care am optat în mare parte pentru cadre statice pentru a redirecționa atenția ascultătorilor asupra versurilor și a poveștii cântecului

Bine te-am regăsit! Tocmai ai lansat videoclipul piesei “Dragoste Nemasurată”. Spune-ne care a fost povestea acestuia.

Mă bucur să fiu din nou în atenția voastră, dragi prieteni! Vă mulțumesc pentru încrederea și răbdarea acordată, după cum știți, luna august este plină de evenimente de tot soiul și timpul este destul de limitat.

Doris Pădureanu- Gazeta Muzicanților

Lansarea acestui videoclip a fost mult așteptată și mă bucur nespus că am dus la bun sfârșit un asemenea proiect frumos. Mi-am dorit un videoclip mai aparte, în care am optat în mare parte pentru cadre statice pentru a redirecționa atenția ascultătorilor asupra versurilor și a poveștii cântecului.

Doris Pădureanu- Gazeta Muzicanților

Unde l-ai filmat si cu cine ai colaborat?

Videoclipul piesei “Dragoste Nemasurată” a fost filmat în localitatea Bica, județul Cluj. Am colaborat cu Răzvan Dale, un fotograf talentat din Cluj-Napoca. A acceptat cu mult drag propunerea mea de a ieși din zona de comfort și de a încerca și acest gen de experiențe. Suntem amândoi mândri de produsul final și sunt sigură că vor mai urma și alte colaborări frumoase.

Doris Pădureanu- Gazeta Muzicanților

Cui dedici noua piesă?

“Dragoste Nemasurată” este dedicată tuturor doamnelor și domnișoarelor care sunt în asentimentul acestei melodii.

Doris Pădureanu- Gazeta Muzicanților

Ce planuri ai pentru viitorul apropiat?

Pregătesc multe surprize pentru toți ascultătorii mei despre care nu pot divulga multe detalii în acest moment. Peste câteva zile mă voi bucura de o binemeritată vacanță, însă reluăm activitatea în curând.

Vă voi ține la curent cu noutățile pe paginile mele de Facebook și Instagram, așa că vă invit să îmi următiți activitatea.

www.dorispadureanu.ro

https://www.facebook.com/dorispadureanu/?ref=profile_intro_card

Doris Pădureanu- Gazeta Muzicanților

Un mesaj celor ce vor asculta noua piesă!

Aștept cu mult interes părerile voastre referitoare la noua melodie. Vă mulțumesc și vă prețuiesc!

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here