DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Pe viitor mă așteaptă multe colaborări alături de interpreți dragi si de seamă ai folclorului romanesc.

Când am început compunerea liniei melodice al acestui duet, eram împlinit sufletește, deoarece știam că totul va fi conturat de niște voci delicate ale folclorului nostru, Ionela Moruțan și Nicu Cioancă

Bine te-am regăsit! Povestește-ne despre ultimul tău proiect muzical.

Bine v-am regăsit! Pot să vă spun că pregătim multe surprize muzicale pentru ascultătorii noștrii, una dintre ele fiind colaborarea cu îndrăgiții artiști Ionela Moruțan si Nicu Cioancă. Împreună cu aceștia am reușit să finalizăm un duet de suflet care sperăm să fie pe gustul tuturor ascultătorilor noștri.

Alex Hatfa- Ionela Moruțan si Nicu Cioancă- Gazeta Muzicanților

Care este povestea din spatele piesei?

Povestea cântecului pe cât de simplă pare, pe atât de profundă este. Cu toții știm că cea mai bună cale de exprimare a unui artist este muzica. Ionela Moruțan și Nicu Cioancă sunt doi interpreți care reușesc mereu să pună în valoare, prin calitățile lor muzicale, cele mai frumoase povești exprimate prin versuri. Iar eu mi-am dorit foarte mult o colaborare cu acești artiști.

De unde te-ai inspirat când ai compus acest duet?

Reușesc să compun și să orchestrez anumite cântece datorită lucrurilor frumoase care mă înconjoară. Pentru a reuși să finalizez aceste lucruri este nevoie de răbdare, liniște sufletească și de multă dragoste în ceea ce fac. Când am început compunerea liniei melodice al acestui duet eram împlinit sufletește, deoarece știam că totul va fi conturat de niște voci delicate ale folclorului nostru, Ionela Moruțan și Nicu Cioancă.

Ionela Moruțan si Nicu Cioancă

Când va fi lansat acest duet?

Astăzi i-am dat acestui duet „ultima șlefuire” și totodată a fost cea mai frumoasă parte, aceea a vizualului unde i-am avut ca regizori pe Carmen și Daniel Siminic. Totul s-a petrecut într-un peisaj minunat, dar mai multe aflați în momentul lansării cântecului.

Totodată vrem să mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect și anume colegului meu Andrei Oltean care a imprimat clarineti și saxofonul, lui Tudor Motoc pentru înregistrarea braciului și nu în ultimul rând colegilor care ne-au ajutat ca și protagoniști pentru filmarea videoclipului: Dan Ionuț Roșu – taragot, Marius Meșter – contrabas, Ciprian Caculea – acordeon.

Alex Hatfa- Gazeta Muzicanților

Ce alte surprize ne mai pregătești în viitorul apropiat?

Pe viitor mă așteaptă multe colaborări alături de interpreți dragi si de seamă ai folclorului romanesc. Una dintre ele ar fi colaborarea alături de îndrăgita artistă Amalia-Iurian Chiper, împreună vom lansa o piesa frumoasă de joc si voie bună.

Alex Hatfa- Nicu Cioancă- Gazeta Muzicanților
Alex Hatfa-Ionela Moruțan – Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor Gazetei Muzicanților!

Vă mulțumim că sunteți mereu alături de noi și că ne apreciați munca. Vă așteptăm alături de noi pe paginile de socializare Hatfa Music, unde vom promova cele mai frumoase cântece de suflet, joc și voie bună!

https://www.facebook.com/HatfaMusic/?timeline_context_item_type=intro_card_work&timeline_context_item_source=807434511&fref=tag

Alex Hatfa- Gazeta Muzicanților
-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here