DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Dragostea de muzică mi-a fost insuflată de bunica și tata, care din păcate nu mai este printre noi, iar visul de a cânta și de a ajunge pe scenă m-a făcut să urmez cursurile Școlii Populare de Artă

Harul de a cânta mi l-a dat Dumnezeu și eu sunt fericită că m-a înzestrat cu acest talent de a încânta inimile celor ce mă ascultă

Bine te-am găsit! Povestește-ne puțin despre copilăria ta și despre locul cărui îi spui acasă.

Bun găsit! Am copilărit într-o comună frumoasă cu oameni gospodari, comuna Gardani, județul Maramureș, unde mă întorc de fiecare dată cu mare drag și mă încarc cu energie.

Andra Filip- Gazeta Muzicanților

Cum începe poveastea cântului popular pentru tine?

Dragostea de muzică mi-a fost insuflată de bunica și tata, care din păcate nu mai este printre noi, iar visul de a cânta și de a ajunge pe scenă m-a făcut să urmez cursurile Școlii Populare de Artă și azi să cânt într-o formație despre care am numai cuvinte de laudă.

De la cine ai moștenit acest talent?

Harul de a cânta mi l-a dat Dumnezeu și eu sunt fericită că m-a înzestrat cu acest talent de a încânta inimile celor ce mă ascultă.

Andra Filip- Gazeta Muzicanților

Care a fost prima piesă lansată de tine?

“Văzut-am cum îs bărbații“ este o piesă prin care am dorit să pun zâmbetul pe buzele celor ce o ascultă, asta pentru că noi românii zâmbim puțin și rar, suntem prea serioși și preocupați de grijile cotidiene.

Andra Filip- Gazeta Muzicanților

Cum îmbini viața de artist cu viața de zi cu zi?

Este ideal să menții un echilibru în toate, iar eu consider că muzica este motorul vieții, hrană sufletului. Așadar, este ușor să îmbini viața de zi cu zi cu ceea ce faci din suflet și cu drag.

Ce planuri ai pentru viitorul apropiat?

În viitor aș dori să lansez un album și cât mai multe melodii care să fie pe placul publicului și să ajungă în sufletul celor care mă ascultă!

Andra Filip- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor Gazetei Muzicanților!

Salut toți cititorii Gazetei Muzicanților și le transmit urări de bine, sănătate și la cât mai multe realizări pe toate planurile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here