DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Mă regăsesc în totalitate în versurile făcute de doamna Georgiana Ion, care pur și simplu mi-a citit gândul.

Ambele melodii sunt melodii de suflet și sunt făcute special pentru sufletul meu pereche, viitorul meu soț și pentru părinții mei

Bine te-am găsit! Astăzi vom vorbi despre ultimele tale 2 piese. Spune-ne cum se numesc acestea și care este povestea din spatele lor.

Bine v-am găsit! În primul rând, cele două piese se numesc: “Neică suflet bun și mare” și “Sărut mâinile muncite”. Ambele melodii sunt melodii de suflet și sunt făcute special pentru sufletul meu pereche, viitorul meu soț și pentru părinții mei. Am ținut să fie special pentru ei pentru că totodată acestea sunt și primele mele melodii proprii înregistrate.

  • Cu cine ai colaborat pentru versuri și linie melodică?

Mă regăsesc în totalitate în versurile făcute de doamna Georgiana Ion, care pur și simplu mi-a citit gândul. Ca și linie melodică, înregistrare și tot ce se aude în piese, tot meritul li se dedică maestrului Nicușor Troncea și domnului Bucosu Marin.

Lavinia Anghel- Gazeta Muzicanților
  • Pe când preconizezi filmarea videoclipurilor pentru piese?

Bineînțeles că vom filma și videoclipurile, dar deocamdată atât eu cât și formația în care îmi petrec marea majoritate a timpului, Formația Trio Music și Dode Andrei, suntem prinși cu foarte multe evenimente, dar cu siguranță în toamnă vom începe să lucrăm pentru a căpăta mai multă viață.

Formația Trio Music și Dode Andrei
  • Ce alte planuri mai ai pentru viitorul apropiat?

Viitorul apropiat pot spune că sună bine pentru că avem foarte multe evenimente de onorat, deci marea majoritate a timpului o să îl petrec cântând. Iubesc ceea ce fac și îmi doresc ca orice artist să ajungă cât mai sus, și deși sunt la început, cred în visele mele.

Lavinia Anghel- Gazeta Muzicanților

  • Un mesaj cititorilor Gazetei Muzicanților!

Pentru tot cei ce citesc Gazeta Muzicanților, trasmit toată admirația mea și vreau să vă mulțumesc că ne sunteți aproape și ne asculatați!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here