DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Am vrut ca melodia asta să ajungă la sufletele oamenilor și asta s-a întâmplat! Am pus suflet și pun suflet în realizarea fiecărui proiect, fiecărei melodii, dar aici probabil m-am întrecut pe mine!

Eu mă inspir din viața mea și din trăirile și situațiile cu care ne confruntăm uneori în viață! “De ce trăim o iubire interzisă” a urcat în prima zi de la lansare în top 3 în Trending pe Youtube, acum fiind situată pe locul 1!

  • Bine te-am regăsit, Carmen! Vara aceasta a fost una foarte plină și fructuoasă pentru tine! Tocmai ai lansat o nouă piesă pentru toți fanii tăi, “De ce iubim o iubire interzisă”.

Vă pup cu drag! Într-adevăr, am avut o vară plină cu de toate….de la agonie la extaz! Așa este în viață…după orice ploaie răsare curcubeul și atunci te bucuri de toate culorile lui!

Am lansat două piese la un interval scurt de timp, respectiv “Mamă unde ești te strig”, dedicată tuturor românilor plecați peste hotarele țării și “De ce trăim o iubire interzisă”, melodie proaspăt scoasă de la cuptor!

Carmen de la Sălciua- Gazeta Muzicanților
  • Spune-ne de unde te-ai inspirat pentru această piesă

Eu mă inspir din viața mea și din trăirile și situațiile cu care ne confruntăm uneori în viață! “De ce trăim o iubire interzisă” a urcat în prima zi de la lansare în top 3 în Trending pe Youtube, acum fiind situată pe locul 1! E un real succes și mă bucur din tot sufletul că trăiesc o perioadă plină de realizări în cariera mea!

Am vrut ca melodia asta să ajungă la sufletele oamenilor și asta s-a întâmplat! Am pus suflet și pun suflet în realizarea fiecărui proiect, fiecărei melodii, dar aici probabil m-am întrecut pe mine!

CITESTE SI: https://gazetamuzicantilor.ro/2018/07/27/interviu-deosebit-cu-carmen-jula-despre-primul-ei-videoclip-4k/

  • Unde ai filmat videoclipul și cu cine ai colaborat?

Am filmat videoclipul în Sibiu, într-un loc liniștit numit “La cruce” unde se vede foarte frumos tot Sibiul, mai ales noaptea! Am știut de când am văzut peisajul că acolo voi filma această melodie!

Am colaborat cu Nek și echipa lui de băieți de la București. Pentru mine ei sunt super profi și reușesc tot timpul să îmi intru în stare pentru că pe lângă profesionalismul aferent, sunt și niște oameni de gașcă!

Carmen de la Sălciua- Gazeta Muzicanților
  • În doar 5 zile de la lansare, videoclipul a avut peste 2.000.000 de vizualizări și este numărul 1 în trending! Cum te face să te simți o așa realizare?

Extraordinar! Mă simt un om realizat, mă simt iubită de oameni și mai mult de atât, Dumnezeu mă însoțește la fiecare pas! Mai ales că de 5 zile melodia se menține pe locul 1!

Carmen de la Sălciua- Gazeta Muzicanților
  • Cum îți îmbini timpul ca să te împarți între familie, evenimente și lansari de piese noi într-un mod atât de constant?

Reușesc mereu în mod miraculos să îmi găsesc forța necesară de a o lua mereu de la capăt și în fiecare zi care trece se întâmplă ceva! Îmi vizitez familia, mă bucur și mă încarc de puținul timp pe care îl petrec cu ei, iar după, înapoi în junglă! Spun asta pentru că viața mea e ca o junglă, sunt mereu plecată, văd locuri noi, trăiesc stări și stări, dar cu toate acestea, îmi iubesc haosul acesta! Nu mă văd făcând altceva. La mine până și la duș trebuie să se întâmple ceva și se întâmplă. Multe din melodiile pe care voi le iubiți atât de mult sunt realizate sub duș! Ador să compun, mă pricep foarte bine la asta, nu o văd ca pe o muncă absolut deloc, iar somnul e un lux pe care nu mi-l permit, dar nici nu mă plâng de asta.

Carmen de la Sălciua- Gazeta Muzicanților
  • Un mesaj celor ce te îndrăgesc!

Doamne, dacă aș putea, m-aș întâlni cu toți, le-aș asculta poveștile de viață, le-aș mulțumi că prin ei melodiile mele capătă un sens!

Alături de ei am învățat să dansez prin ploaie și să mă bucur și de răsăritul soarelui!- O metaforă cu stil 😂😂 . Vă pup și vă îmbrățișez!

Videoclipul poate fi urmărit aici:

https://www.youtube.com/watch?v=EACYhuFVSmI

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here