DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Atât linia melodică cât și versurile sunt compoziții proprii. Toate piesele mele sunt create de mine, versuri și melodie.

Inițial a fost compusă pentru un alt coleg dar o cântam toată ziua pentru că îmi este tare, tare dragă, iar cu acordul și permisiunea lui am înregistrat-o eu, mai mult ca o provocare deoarece eu cânt folclor din Banat!

  • Bine te-am găsit! Astăzi vom vorbi despre ultima ta piesă, “Măi mândră din mărginime”. Care este povestea din spatele melodiei?

Bine v-am găsit! Mulțumesc pentru prilejul de a sta de vorbă cu voi!

“Măi mândră din mărginime” este o jiană specifică zonei Sibiu.  Inițial a fost compusă pentru un alt coleg dar o cântam toată ziua pentru că îmi este tare, tare dragă, iar cu acordul și permisiunea lui am înregistrat-o eu, mai mult ca o provocare deoarece eu cânt folclor din Banat! Pe lângă zona pe care o reprezint iubesc fiecare zonă folclorică, dar mai ales ardealul!

  • De unde ai cules versurile și linia melodică?

Atât linia melodică cât și versurile sunt compoziții proprii. Toate piesele mele sunt create de mine, versuri și melodie.

  • Unde ai filmat videoclipul și cu cine ai colaborat?

Videoclipul a fost filmat lângă Sibiu, am ținut neapărat să am piesajul superb cu munții din zonă. Ovidiu Mărginean este ”artistul” care a reușit să filmeze un asemenea clip. Partea muzicală și orchestrație aparține maestrului Gheorghe Cîlțea iar sunetul și mixajul a fost realizat la Cluj de maestrul Săndel Filip.

Cristian Tomoni- Geanina Gavrilă- Gazeta Muzicanților
  • Cui dedici această piesă?

Piesa o dedic tuturor celor care iubesc frumosul și muzica adevărată și tuturor celor care citesc și ne urmăresc cu drag.

  • Ce planuri ai pentru viitorul apropiat?

Pentru că e plin sezon de evenimente, planurile sunt amânate către toamnă, dar vor urma noi surprize care deja sunt în lucru și abia aștept să le împărtășesc cu voi!

Cristian Tomoni- Gazeta Muzicanților
  • Un mesaj cititorilor Gazetei Muzicanților!

Iubiți ce este frumos și picurați mereu un strop de folclor în suflet!

Gânduri alese și prețuire! Vă pup!

Noua piesă poate fi ascultată aici:

https://www.youtube.com/watch?v=Z9ULHlDRd0w

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here