DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Artista de muzică populară din Arad, Dana Dance, a lansat videoclipul celei mai noi piese ale sale, piesă intitulată Te iubesc și mâine orice ar fi.

De data aceasta, artista a abordat un alt stil față de cel cu care ne-am obișnuit, fiind în stil reggae și o piesă de dragoste

Vorbind despre videoclip și despre filmarea acestuia, Dana ne-a mărturisit:

“Toată lumea mă intreabă unde am făcut filmarea pentru că sunt multe cadre naturale cu multă verdeață și castelul care intră într-un decor de poveste. Dragilor, filmarea este făcută la Macea, la grădina Botanică. Am filmat aproximativ 4 ore încontinuu, așadar a fost o muncă complexă, o întreagă regie. Când am ajuns la Macea ploua și mă gândeam, doamne, cum vom putea filma. Până m-am schimbat, s-a oprit ploaia și ne-am putut desfășura filmarea cu bine. Vorba mea: Totul e bine când se termină cu bine.”

Videoclipul a înregistrat peste 20.000 de vizualizări în doar câteva zile de la lansare, acesta continând să crească pe zi ce trece.

Dana Dance- Gazeta Muzicanților

Dana Dance ne-a mărturisit că această piesă este o schimbare radicală pentru ea, artista sperând ca lumea să o îndrăgească tot la fel de mult ca și melodiile ei în stil tradițional:

“Este o schimbare radicală atât pentru mine cât și pentru cei ce mă urmăresc, să trec de la stilul tradițional folcloric la un stil reggae, un stil de muzică ușoară reprezentativ pieselor de dragoste dansante. Sper să fie o abordare pe placul vostru și aștept să îmi dați sugestii de o nouă piesă (ce stil să fie, despre ce să fie vorba în piesă, un eventual duet și cu cine).”

Pentru a afla mai multe despre piesă, vă invităm să citiți articolul în care Dana Dance ne povestește toate detalii despre “Te iubesc și mâine orice ar fi”

Dana Dance se pregătește de lansarea unei piese reggae!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here