DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

După această emisiune trebuie să recunosc că am avut cele mai multe reacții. Și toate pozitive, iar asta mă bucură cel mai tare.

Experiența de la emisiunea “Neața cu Răzvan și Dani” a fost una din cele mai frumoase experiențe pe care le-am avut de-a lungul timpului la emisiunile la care am participat

  • Cum a fost experiența emisiunii “Neața cu Răzvan și Dani”?

Experiența de la emisiunea “Neața cu Răzvan și Dani” a fost una din cele mai frumoase experiențe pe care le-am avut de-a lungul timpului la emisiunile la care am participat, o experiență pe care aș repeta-o oricând. Adevărul e că mi-am dorit de mult timp să ajung la ei, deoarece este una din emisiunile mele preferate. Doresc să repet experiența și pentru faptul că nu l-am cunoscut decât pe Dani, deoarece Răzvan era în vacanță, și e musai musai să îi cunosc pe amândoi.

Iulia Bucur- Dani Oțil- Gazeta Muzicanților
Iulia Bucur- Gazeta Muzicanților
  • Care au fost reactile oameniilor din jurul tău după emisiune?

După această emisiune trebuie să recunosc că am avut cele mai multe reacții. Și toate pozitive, iar asta mă bucură cel mai tare. Este într-adevăr o emisiune foarte urmărită, chiar dacă este un  matinal. Pe această cale doresc să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și de această dată.

Iulia Bucur- Gazeta Muzicanților
  • Povestește-ne despre surpriza pe care cei de la Neața ți-au făcut-o

Da, am și menționat în poza ce am pus-o după telefonul lor că “Ziua bună se cunoaște de dimineață”. M-am trezit cu una din cele mai frumoase surprize, un telefon și de această dată de la favoriții mei.

Iulia Bucur- Gazeta Muzicanților
  • Cum te-ai simțit și cum te-ai petrecut de ziua ta?

M-am simțit foarte bine, dar super emoționată. Mi-am revenit pe parcurs și cred că m-am descurcat bine în dialogul cu ei. Chiar la provocarea pe care mi-au făcut-o, și anume să cânt o strofă dintr-un cântec, la ora 8 dimineața, de ziua mea, m-am simțit specială, ca de fiecare dată când este ziua mea. Este ziua în care văd cu adevărat câtă lume mă iubește și câți prieteni am alături. Am primit câteva mii de mesaje, ceea ce a făcut să mă bucur enorm,  le mulțumesc tuturor care s-au gândit la mine. De petrecut, am petrecut în familie, unde mă simt cel mai bine, alături de părinții mei, soțul meu, și după, încă o mică ieșire cu prietenii, finii, nașii, socrii, cumnați, cumnate, nepoți, am o familie mare, asta e adevărul!

Iulia Bucur- Gazeta Muzicanților
  • Ce ne pregătești pentru luniile ce urmează?

În lunile de urmează îmi doresc să revin și eu ceva nou. Nu am mai scos nimic de ceva vreme, din cauza programului foarte încărcat, dar promit să revin în forță cu noi surprize muzicale și nu numai.

  • Un gând pentru cititori Gazetei Muzicanților!

Tuturor cititorilor Gazetei Muzicanților și tuturor celor care sunt mereu alături de mine cele mai frumoase gânduri le îndrept spre voi! Datorită vouă existăm și nu putem decât să vă mulțumim cu fiecare ocazie și sperăm să nu vă dezamăgim!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here