DISTRIBUIȚI

Am imprimat 2 piese cu o orchestrație aparte și mă bucur că prin muzică oamenii nu țin cont de depărtare, țară sau naționalitate.

Muzica ne-a făcut să legăm o prietenie chiar și la o distanță de 1000 de km

  • Bună ziua și bine te-am regăsit! Astăzi vom vorbi despre colaborarea ta cu Frații Ștefănești pentru piesele “Lucra bagea meu” și “Viața anii mei”. Cum s-a derulat colaborarea voastră?

Bună ziua, dragi mei!!!A fost și sper din tot sufletul să fie o colaborare frumoasă alături de Orchesta Frațiilor Ștefăneți, oameni de calitate, talentați și profesioniști în tot ceea ce fac. Muzica ne-a făcut să legăm o prietenie chiar și la o distanță de 1000 de km. Am imprimat 2 piese cu o orchestrație aparte și mă bucur că prin muzică oamenii nu țin cont de depărtare, țară sau naționalitate. Toată stima și tot respectul pentru orchestra Frațiilor Ștefăneți!

Maria Hurduzeu- Frații Ștefăneți- Gazeta Muzicanților
  • Cu cine ai colaborat pentru versuri și linii melodice?

La piesa “Viață anii mei” textul mi l-a scris Adrian Drăgan și linia melodică Costel Florea, iar la piesa “Lucră bagea meu”, textul mi l-a scris Berariu Marcus Cristian și linia melodică Sandu Ionuț.

Maria Hurduzeu- Gazeta Muzicanților
  • Unde ai filmat videoclipurile?

Videoclipurile le-am filmat la Chișinău, pentru că a fost mai ușor să mă deplasez eu acolo decât 20 și de oameni care fac parte din această orchestră, dar pe viitor cine știe, poate se vor face și ei bănățeni pentru o zi să filmăm un videoclip și în Banat sau altundeva în țara noastră frumoasă.

Maria Hurduzeu- Orchestrația Frațiilor Ștefăneți- Gazeta Muzicanților
  • Ce artiști te-au inspirat la început de carieră?

Nicoleta Voica a fost, este și va rămâne doamna noastră, a tuturor bănățeniilor și nu numai.

Maria Hurduzeu- Gazeta Muzicanților
  • Ce planuri ai pentru vara aceasta?

Referitor la această întrebare, bunica mea îmi spunea că socoteala de acasă nu se potrivește niciodată cu cea din târg. Nu am nici un plan bine stabilt, am să onorez toate evenimentele, câteva piese care urmează să le finalizez și să le aduc în fața oamenilor care mă ascultă și se regăsesc în ceea ce eu le cânt! Să fiu sănătoasă, să mă pot bucura de toți cei dragi, de dragoste, de viață și de tot ce îi frumos!

Maria Hurduzeu- Gazeta Muzicanților
  • Un mesaj cititorilor Gazetei Muzicanților!

Multă sănătate că-i mai bună decât toate! Doamne ajută la toată lumea!

-