DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Vreau să îi mulțumesc din toată inima, soțului meu iubit, pentru faptul că a acceptat să fie protagonistul acestui videoclip! Deși la început i-a fost teamă, eu cred că s-a descurcat de minune.

Sunt o mână de om (la propriu), și mi-am dorit să evidențiez prin textul acestei melodii, că indiferent de statură, se poate face față cu brio tuturor situațiilor care apar în viața de zi cu zi

  • Bună ziua și bine te-am regăsit! Să vorbim puțin despre piesa Poruncitu-mi-o badea. Care este povestea piesei?

Bună ziua! Bucuroasă de reîntâlnirea cu voi și cititorii voștri!

“Poruncitu-mi-o badea” a luat “naștere” la începutul anului 2015, din dorința de a aduce în fața publicului meu drag, o melodie care să le aducă zâmbetul pe buze atunci când o ascultă și am ținut neapărat ca aceasta să fie una de referință și totodată satirică (cu iz de parodie). Sunt o mână de om (la propriu), și mi-am dorit să evidențiez prin textul acestei melodii, că indiferent de statură, se poate face față cu brio tuturor situațiilor care apar în viața de zi cu zi……Nu degeaba se spune că buturuga mică răstoarnă carul mare!😁 Sunt genul de om care știe să facă haz de necaz, așadar de aici a și pornit povestea acestei superbe melodii.

  • Cu cine ai colaborat la text și linie melodică?

Maestrul Ovidiu Barteș a compus linia melodică, iar bunul meu prieten Andrei Romanica a scris textul. Țin să le mulțumesc din suflet, amândurora!

Monica Pîrlea- Gazeta Muzicanților
  • Unde ai filmat videoclipul?

Videoclipul a fost filmat în localitatea Hodac, din județul Mureș. Alese mulțumiri adresez familiei Marcescu, pentru găzduire și pentru dragostea cu care ne-au primit în casa lor.

  • Cu cine ai colaborat la realizarea videoclipului?

Cei care au transpus atât de frumos povestea cântecului sunt Carmen și Daniel Siminic. Mi-a fost mai mare dragul să colaborez cu ei și cu siguranță nu va fi ultima oară. Le mulțumesc pentru profesionalismul dovedit și îi asigur de tot respectul meu!

Vreau să îi mulțumesc din toată inima soțului meu iubit, pentru faptul că a acceptat să fie protagonistul acestui videoclip! Deși la început i-a fost teamă, eu cred că s-a descurcat de minune……dar îi lăsăm pe cei care vizionează videoclipul să își de-a cu părerea. 😊

Monica Pîrlea- Gazeta Muzicanților
  • Această piesă face parte de pe vreun album sau va face parte de pe un album viitor?

Momentan nu, deoarece albumul meu este în lucru deocamdată. Îmi doresc tare mult ca în vreo 2 anișori, să îl pot lansa. Totul necesită multă muncă! Mie personal nu îmi plac lucrurile făcute în grabă sau de mântuială, cum se zice pe la noi, așadar, cu pași mărunti si siguri, voi reuși să scot pe piață compact discul mult dorit.

  • Unde te pot găsi cei doritori pentru evenimente?

Cei care doresc să îmi încredințeze evenimentul lor (nunți, botezuri, majorate, cumetrii…), mă găsesc  pe pagina de Facebook, acolo unde au acces la numărul meu de telefon sau adresa de email, și totodată pot trage cu ochiul la întreaga mea activitate.

https://www.facebook.com/monicapirleamusic/?ref=br_rs

  • Un mesaj celor ce te îndrăgesc, cât și cititorilor Gazetei Muzicanților!

Îmi doresc tare mult sa fiu înconjurată doar de oameni de calitate și sunt convinsă că cei care mă apreciază o fac din suflet și fără vreun interes ascuns. Deci, le  mulțumesc tuturor celor care mă susțin, mă încurajează și sunt alături de mine ori de câte ori am nevoie! ❤️

Îi salut cu respect și prețuire pe toți cititorii dumneavoastră!

Doamne ajută la toată lumea!

-