DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Și țin neapărat să precizez faptul că mama mea (Cristina Pop) este foarte talentată și a contribuit și ea la scrierea versurilor, ceea ce pentru mine reprezintă un motiv în plus să fiu foarte mândră de ea.

Am ales să debutez cu această piesă deoarece am gasit-o potrivită vârstei mele la acel moment și mi-a plăcut mult textul care are foarte multe de spus în sensul că mă reprezintă ca persoană în viața de zi cu zi

  • Bună ziua și bine te-am regăsit! Astăzi vom vorbi despre prima ta piesă, Badea care mi-i drag mie. Care este povestea din spatele piesei?

Bună ziua și bine v-am regăsit! Povestea din spatele piesei este simplă și foarte frumoasă. Având 18 ani în momentul în care am lansat-o, mi-am dorit să fie o melodie cu un mesaj tipic folclorului românesc, și anume- iubirea.

  • Cu cine ai colaborat pentru versuri?

Versurile sunt compuse de doamna Maria Anuța pe care o salut cu mare drag și îi mulțumesc. Și țin neapărat să precizez faptul că mama mea (Cristina Pop) este foarte talentată și a contribuit și ea la scrierea versurilor, ceea ce pentru mine reprezintă un motiv în plus să fiu foarte mândră de ea.

Mălina Pop- Gazeta Muzicanților
  • Unde ai filmat videoclipul?

Videoclipul a fost filmat în satul meu natal, Șintereag, la casa Etno.

  • Ce te-a atras la această piesă de ai ales să își faci debutul cu ea?

Am ales să debutez cu această piesă deoarece am gasit-o potrivită vârstei mele la acel moment și mi-a plăcut mult textul care are foarte multe de spus în sensul că mă reprezintă ca persoană în viața de zi cu zi.

Mălina Pop- Gazeta Muzicanților
  • Cui dedici această piesă?

Piesa o dedic tuturor celor care mă ascultă și mă apreciază, tuturor iubitorilor de folclor frumos și pur.

  • Ce planuri ai pentru vara aceasta?

Vara această o să muncesc din greu pentru a ajunge unde îmi doresc. Repetiții, spectacole, evenimente, toate fac parte din evoluția mea și îmi place foarte mult ceea ce fac.

Mălina Pop- Gazeta Muzicanților
  • Un mesaj cititorilor Gazetei Muzicanților!

Îi invit pe toți cititorii să asculte melodia ca să vadă cum am debutat și să mă cunoască mai bine prin intermediul ei. Vă transmit multe îmbrățișari!

-