DISTRIBUIȚI

A fost o întreagă aventură pentru că a trebuit să urcăm pe dealurile acelea, cu țambalul după noi, cu dansatori, cu o doamnă tare drăguță care ne aranja părul și care ne-a machiat.

Piesa “De ce viața așa-i lăsată” mi-a plăcut foarte mult de la prima audiție, am simțit-o până-n inimă

Bună ziua și bine te-am regăsit! Astăzi vom vorbi despre o melodie dragă ție, “De ce viața așa-i lăsată”. Care este povestea piesei?

Bună ziua și bine v-am regăsit! Mă bucur că astăzi putem vorbi despre o melodie care mie îmi este foarte dragă și care pot să spun că este cea mai reprezentativă pentru mine, cu care mă asociază majoritatea oamenilor. Este vorba despre piesa “De ce viața așa-i lăsată”.

Piesa nu are o poveste foarte specială, ci pur și simplu am fost la Laura Laurențiu, care scrie versuri și compune melodii și am rugat-o să îmi facă și mie câteva piese. Aceasta mi-a făcut vreo 5, dintre care piesa “De ce viața așa-i lăsată” mi-a plăcut foarte mult de la prima audiție, am simțit-o până-n inimă. Cred că și Laura Laurențiu a avut un moment de inspirație, căci a nimerit-o la fix. Cred că piesa era făcută pentru mine. Îi mulțumesc ori de câte ori am ocazia și cu șansa aceasta, vreau să îi mulțumesc încă o dată pentru momentul de inspirație.

Simona Nicolae- Gazeta Muzicanților

Unde ai filmat videoclipul?

Videoclipul l-am filmat aproape de paralele 45, lângă Bozovici, unde am găsit un peisaj minunat. A fost o întreagă aventură pentru că a trebuit să urcăm pe dealurile acelea, cu țambalul după noi, cu dansatori, cu o doamnă tare drăguță care ne aranja părul și care ne-a machiat. O întreagă aventură, dar care a meritat!

Simona Nicolae- Gazeta Muzicanților

Cui îi dedici această piesă?

Piesa aceasta mi-o dedic mie, în primul rând, pentru că mi se pare foarte reprezentativă pentru că obișnuiam să nu pun preț pe mine și parcă cumva așa s-a nimerit. De câte ori cânt melodia aceasta, căci în ea se spune De nu pun eu preț pe mine, nici alții nu pot și mi se par niște cuvinte atât de adevărate și mi se par că ar trebui să le urmeze oricine și o dedic tuturor acelora care ar trebui să pună preț pe ei.

Simona Nicolae- Gazeta Muzicanților

Ce te atrage la o melodie când o asculți ca să vrei să o cânți?

Pe mine mă atrag în general lucrurile frumoase, adică la o melodie ar trebui să fie frumoase vorbele, textul, să fie frumoasă și linia melodică, să fie un întreg frumos, să simți când o asculți că îți umple sufletul de bucurie, să simți că îți transmite ceva.

Simona Nicolae- Gazeta Muzicanților

Ce planuri ai pentru vara aceasta?

Suntem pe puctul de a pleca în concediu, unde de-abia aștept să merg, bineînțeles. Dar, înainte de a pleca, o să încerc să fac un videoclip la cea mai recentă piesă a mea, care se numește De-ți priește răsăritul. Plus că mai pregătesc niște piese până la sfârșitul anului, care sper că vor place tuturor.

Simona Nicolae- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor Gazetei Muzicanților!

Să trăiți frumos și să pune-ți preț pe voi!

-