DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Versurile sunt compuse de mine. Iubesc să compun texte pentru piesele mele, e o modalitate de a-mi descărca sufletul, de a-mi exterioriza trăirile sufletești.

De aici si dorința mea de a face cunoscut „sufletul oșanului”, de a dezvălui câteva dintre nenumăratele trăsături frumoase ale acestuia

  • Bună ziua și bine te-am regăsit! Astăzi vom vorbi despre piesa “Oameni ca oșenii nu-s”. Care este povestea piesei?

Bună ziua și bine v-am regăsit și eu! În această piesă vorbesc despre niște oameni cu un suflet cald și primitor, oameni cu suflet bun, oșenii mei dragi. Din totdeauna am căutat să fiu înconjurată de oamenii care îmi insuflă atât optimism cât și energie pozitivă,  iar în mijlocul oșenilor mei am găsit mereu starea de liniște pe care o căutam. De aici si dorința mea de a face cunoscut „sufletul oșanului”, de a dezvălui câteva dintre nenumăratele trăsături frumoase ale acestuia.

  • Cu cine ai colaborat pentru versuri și linie melodică?

Versurile sunt compuse de mine. Iubesc să compun texte pentru piesele mele, e o modalitate de a-mi descărca sufletul, de a-mi exterioriza trăirile sufletești. Cât despre linia melodică, este culeasă din bătrâni, de acasă din Oaș.

Bianca Cionca- Gazeta Muzicanților
  • Ce înseamnă oșenii pentru tine?

Nu știu dacă aș putea descrie cu exactitate în cuvinte… Pot spune doar că sunt oamenii care mă fac să mă simt cu adevărat acasă. Înseamnă mult mai mult decât o înrudire prin tradiții și obiceiuri comune, înseamnă oamenii pe care îi port în suflet cu bucurie, oamenii care mă fac să mă simt norocoasă pentru faptul că am și eu „sânge pur de oșancă”.

Bianca Cionca- Gazeta Muzicanților
  • Ce sentimente ai atunci când mergi la spectacole și îți reprezinți satul natal prin cântec și port popular?

Trăiesc o bucurie imensă de fiecare dată când îmi reprezint satul natal pentru că știu că dragii mei consăteni se mândresc cu faptul că au un reprezentant al satului care face cunoscută tradiția mai departe de județul Satu-Mare. Ca urmare, de fiecare dată când mă întorc în sat la mine, nu e zi să nu mă întâlnesc cu cineva care mă felicită și îmi mulțumește pentru tot ceea ce fac că să nu las tradiția să moară.

  • Ce planuri ai pentru vara aceasta?

Având în vedere că am terminat primul an de facultate în cadrul Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, vara aceasta voi pune în practică tot ceea ce am învățat de la cei mai buni, dând dovadă de profesionalism în următorul meu proiect muzical pe care cu ajutorul lui Dumnezeu îl voi finaliza curând.

Bianca Cionca- Gazeta Muzicanților
  • Un mesaj tuturor oșenilor și nu numai!

Îmi salut cu respect și recunoștință atât oșenii cât și ascultătorii care mă susțin și mă apreciază promițându-le noi surprize în curând ca semn de mulțumire. Vă doresc toate cele bune!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here