DISTRIBUIȚI

Interpreta de muzică populară, Paula Lezeu, este în culmea fericirii. Pe lânga cariera de succes, aceasta are un motiv în plus de bucurie. Îndrăgita interpretă a dat o veste splendidă: S-a logodit! Acesta va urma să își lege destinul alături de tânărul muzician, Erik Calianco.

Nu-mi venea să cred că mi se întâmplă și pe cum realizam acest lucru, mă cuprindeau emoțiile tot mai puternic!

Gazeta Muzicanților a stat de vorbă cu proaspăta logodită, care ne-a povestit despre cererea în căsătorie, despre emoțiile prin care a trecut, cât și despre data nunții.

Treci printr-o perioadă foarte fericită, mai ales pe partea personală! Spune-ne despre ce e vorba.

Așa este, trec printr-o perioadă foarte frumoasă, cred că una dintre cele mai frumoase ale vieții și mă bucur din plin de ea! De când formăm un cuplu nu a existat zi să nu fiu fericită sau săptămână să nu mă surprindă cu ceva plăcut, iar de data Erik m-a surprins într-un mod extraordinar!

Cum te-a surprins Erik?

Eram la o petrecere privată, nu mi-ar fi trecut o clipă prin minte că ar face asta atunci! Sincer, în acel moment nu am realizat ce se întâmplă cu mine, muzica se oprise și restul invitaților erau cu ochii pe noi. Nu-mi venea să cred ce mi se întâmplă și pe cum realizam acest lucru, mă cuprindeau emoțiile tot mai puternic!

Paula Lezeu- Erik Calianco- Gazeta Muzicanților
Paula Lezeu- Erik Calianco- Gazeta Muzicanților

Ați stabilit o dată pentru marele eveniment?

Cererea în căsătorie a fost foarte recentă și toată situația este încă proaspătă, dar în următoarea perioadă ne vom gândi și la data nunții.

-