DISTRIBUIȚI

M-au determinat oamenii și prietenii mei dragi, care mă tratează cu foarte multă iubire și căldură, mirii cărora le cânt la nuntă.

Nu știu exact dacă am avut o anumită inspirație, cât probabil stare mea de spirit din acel moment!

Care a fost inspirația piesei “Iubirea mea”?

Nu știu exact dacă am avut o anumită inspirație, cât probabil stare mea de spirit din acel moment! Călătoream pe mașină și fredonam ceva care conținea “iubirea mea”, gândindu-mă în acel moment cum ar fi să îi dau culoare, să îi fac versuri frumoase și o linie melodică pe măsură!

Andrada Cerna- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru text și linie melodică?

După cum v-am spus, totul a început de la “iubirea mea” după care, împreună cu colegul meu Cristi Neag, căruia vreau să-i mulțumesc pe această ocazie pentru tot sprijinul și ajutorul care mi-l oferă, am reușit să finalizăm versurile și linia melodică!

Andrada Cerna- Gazeta Muzicanților

Unde a fost filmat videoclipul?

O parte a videoclipului am filmat la Domeniile Streiului, un loc absolut superb, cu oameni și prieteni dragi nouă, iar protagoniștii mei frumoși din videoclip și-au ales singuri locația! Totul a fost la superlativ!

Andrada Cerna- Gazeta Muzicanților

Ce te-a determinat să alegi această temă a iubirii?

M-au determinat oamenii și prietenii mei dragi, care mă tratează cu foarte multă iubire și căldură, mirii cărora le cânt la nuntă, și cu ocazia asta le pot cânta chiar piesa mea “IUBIREA MEA” în cel mai important moment din viața lor!

Andrada Cerna- Gazeta Muzicanților

Ce surprize muzicale mai pregătești pentru 2018?

Surprize muzicale o să fie anul acesta foarte multe, atât solo cât și duete frumoase, pe care le pregătim pentru susținătorii noștri!

Andrada Cerna- Gazeta Muzicanților

Un gând pentru cei care te cunosc cât și pentru cititorii Gazetei Muzicanților!

Vă mulțumesc din suflet pentru tot sprijinul acordat, pentru căldură cu care îmi primiți piesele în sufletele voastre, sper ca și proiectele care urmează să fie pe placul vostru!

Vă invit atât pe pagina de Facebook și Instagram, cât și pe canalul de YouTube, să fim cât mai mulți prieteni și să ne bucurăm împreună de proiectele care sunt și care urmează!

https://www.facebook.com/cerna.andrada

https://www.youtube.com/channel/UCK4cGhz5GQRE0ZeQ02Dk5zQ

-