DISTRIBUIȚI

Este vorba despre o rubrică dedicată liricii în care cei ce ne urmăresc vor putea citi în exclusivitate poeziile pe care le creez.

Îmi doresc ca lumea să-şi aplece mai mult privirea asupra frumosului, a artei şi a poeziei fiindcă acestea sunt hrană pentru suflet

Bună ziua și bine te-am regăsit! Pregătești o surpriză cititorilor Gazetei Muzicanților! Spune-ne despre ce e vorba.

Bună ziua! Vă mulțumesc că mi-ați prilejuit reîntâlnirea cu voi şi cititorii voştri, şi totodată, mă bucur că ne-am regăsit acum, în pragul unui nou început! Aşa este, dezvăluim astăzi o colaborare frumoasă si sper eu trainică. Va fi o surpriză din partea mea şi a voastră pentru cei ce ne apreciază. Sunt mândru şi onorat să spun că mă voi alătura proiectului vostru de suflet şi că vom inaugura pe platforma Gazetei Muzicanților o nouă rubrică pentru sufletele pățimaşe. Este vorba despre o rubrică dedicată liricii în care cei ce ne urmăresc vor putea citi în exclusivitate poeziile pe care le creez.

Andrei Branasi- Gazeta Muzicanților

Cum se va numi rubrica și când o să postezi în ea?

“Gânduri prinse-n poezie, Aşternute pe hârtie”

este sintagma ce cred eu că mă defineşte fiindcă îmi aştern pe hârtie toate gândurile şi şimțirile devenind apoi versuri şi poezii. Aşadar, m-am gândit că aceasta este cea mai sugestivă denumire pentru acest proiect frumos. Începând de mâine, adresez invitația, tuturor iubitorilor de frumos, de a-mi fi alături la debutul rubricii. Am pregătit o poezie cu o temă sensibiă în versurile căreia sunt sigur că se vor regăsi mulți dintre cei ce o vor citi. Voi continua şirul poeziilor de suflet în fiecare miercuri.

Andrei Branasi- Gazeta Muzicanților

Ce ai vrea ca poeziile tale să transmită lumii?

Poeziile mele sunt părți din sufletul meu pe care le dăruiesc oamenilor pentru a-şi găsi loc în sufletele lor! Îmi doresc ca lumea să-şi aplece mai mult privirea asupra frumosului, a artei şi a poeziei fiindcă acestea sunt hrană pentru suflet. Visez ca oamenii de astăzi să se oprească din vâltoarea cotidiană, să citească o poezie, să cugete la înțelesul cuvintelor şi apoi să traiască frumos şi în armonie. Sper ca prin versurile mele să ating coarda sensibilă a omului bun şi să dau o povață despre felul în care privesc eu viața.

Andrei Branasi- Gazeta Muzicanților

Un mesaj, acum la început de rubrică, pentru cititorii Gazetei Muzicanților!

Sper din suflet să fiți alături de mine în această călătorie frumoasă și să vă pot bucura inimile prin mesajul poeziilor mele. Vă mulțumesc că și până acum mi-ați arătat dragostea și aprecierea dumneavoastră. Vă doresc din suflet toate cele bune! Iubiți și bucuraţi-vă de viață după cum simțiți!

-

2 COMENTARII

  1. Ma simt onorata sa fiu aleasa ca admiratoarea versurilor tale printre primii 40 si te asigur de toata admiratia mea si de acum in colo .Te apreciez pentru munca depusa ,dar se transforma intr-un har de la Dumnezeu .Multi dintre noi avem trairi si mii de ganduri dar , din pacate , nu stim sau mai bine spus nu avem darul de a le asterne pe hartie asa cum o faci tu . Iti urez mult succes in ceea ce ti -ai propus pentru viitor !!!