DISTRIBUIȚI

Am ales această destinație deoarece îmi doream de câțiva ani să ajung în Emirate.

Am vizitat fântâna arteziană de la Burj Kafifa, care după ora 19 are un program spectaculos pe diferite cântece, iar după acest program a urmat un joc de lumini pe turnul Burj Khalifa

Bună ziua și bine te-am regăsit! Tocmai ai petrecut o vacanță de vis. Spune-ne unde ai fost și cât ai stat?

Bună ziua dragi cititori ai Gazetei Muzicanților! Am avut o vacanță de vis în Emiratele Unite Arabe, mai exact în Dubai, unde am petrecut o săptămâna de vis.

Denisa Bonțe- Gazeta Muzicanților

De ce ai ales această destinație?

Am ales această destinație deoarece îmi doream de câțiva ani să ajung în Emirate. Iar acum că am reușit să îmi finalizez studiile masterale am decis că a venit și momentul pentru o bine meritată vacanță!

Ce activități ai avut cât timp ai fost acolo?

Prioritatea mea a fost să vizitez cât mai multe locuri.

Am vizitat fântâna arteziană de la Burj Kafifa, care după ora 19 are un program spectaculos pe diferite cântece, iar după acest program a urmat un joc de lumini pe turnul Burj Khalifa, care este cea mai înaltă clădire din lume, ce măsoară 829,8 metri, fiind construită în aproape cinci ani, mai exact în perioada 2004 – 2009 şi a costat nici mai mult nici mai puţîn de 1,5 miliarde de dolari. Accesul în turn se face cu un lift care opreşte la etajul 124 şi de unde turiştii pot admira atât Dubaiul vechi cât şi Dubaiul nou.

Pe urmă am petrecut o zi în Deșertul Safari, am mai vizitat bazarele din centrul vechi al dubaiului, iar spre finalul șederii mele în Dubai mi-am făcut puțin timp și pentru a merge la mare.

Voi mai merge în Dubai deoarece nu am reușit să vizitez tot ce mi-am propus. Pentru a 2-a vizită mi-au mai rămas de vizitat moscheea din Abu Dhabi , Miracle Garden cea mai mare grădina cu flori naturale din lume care are peste 4 km de alee. Dubai Parks and Resorts: Locul perfect unde poți avea parte de experienţe de neuitat, asta pentru că Dubai Parks and Resorts este cel mai mare parc de distracții din Dubai, având teme specifice Hollywodului.

Ce ți-a plăcut cel mai mult?

Cel mai mult mi-a plăcut în deșert și la turnul Burj Kalifa, sigur îmi plăcea și la miracle garden, dar din păcate este deschis doar 6 luni pe an.

Denisa Bonțe- Gazeta Muzicanților

Ce planuri ai pentru vara aceasta?

Vara aceasta mi-am propus să vă surprind cu noi proiecte muzicale, unele fiind și colaborări.

-