DISTRIBUIȚI

Cât trăiește, omul adună amintiri și sentimente în sufletul său și cred că asta de fapt ne ajută să ne înfrumusețăm sufletul și să îl păstrăm tânăr.

Astfel am scris piesa, simtimdu-mă stăpână pe a mea viață precum muntele și pădurea

Bună ziua și bine te-am regăsit! Astăzi vom vorbi despre cea mai nouă piesă a ta, “Mi-s stăpână pe-a mea viață”. Care a fost inspirația piesei?

Bună ziua și bine v-am regăsit, dragii mei! “Mi-s stăpână pe-a mea viață” are o poveste aparte. Când am scris piesa și linia melodică era o piesă ce exprima jocul popular, viața. I-am dat-o domnului Florin Labiș, care împreună cu Grigore Rareș i-au făcut orchestrația și i-au adăugat un intro de doină. Nu se mai potrivea textul, așa că mi-au cerut sa scriu de viață, de tinerețe. Eu locuiesc într-o zonă de munte, cu munți și păduri deosebite, iar în momentul în care am scris textul în mintea mea era un peisaj verde plin de brazi, mă închipuiam acolo, în mijlocul lor respirând aerul curat de munte și alegând usor pe dealuri. Astfel am scris piesa, simtimdu-mă stăpână pe a mea viață precum muntele și pădurea.

Sorina Gabor- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru această piesă?

După cum am spus mai sus, versurile și linia melodică îmi aparțin. Am colaborat cu studio-ul Tradartis din Bistrița, din care face parte domnul Florin Labiș și care, la rândul său, a lucrat la această piesă cu violonistul Grigore Rareș cărora le mulțumesc din suflet pentru cât de frumos au facut să sune această piesă.

Sorina Gabor- Gazeta Muzicanților

Care este mesajul piesei?

Mesajul piesei este clar: tinerețea, viața. Este practic un îndemn la a trăi frumos și la a ne simți tineri indiferent de vârstă pentru că, după părerea mea, doar corpul îmbătrânește, iar dacă iubim, sufletul ne rămâne mereu tânăr. Cât trăiește, omul adună amintiri și sentimente în sufletul său și cred că asta de fapt ne ajută să ne înfrumusețăm sufletul și să îl păstrăm tânăr.

Sorina Gabor- Gazeta Muzicanților

Cui dedici această piesă?

Cu tot dragul dedic această piesă tuturor ascultătorilor mei și tuturor celor care iubesc viața, celor care știu să facă ca după fiecare zi din viața lor să rămână cu o amintire frumoasă!

Ce planuri ai pentru vara aceasta?

După cum am spus în primul interviu, anul acesta este un an bogat pentru mine. Tocmai am terminat primul an de Conservator, în primăvara aceasta am participat la multe emisiuni și evenimente și am de gând tot așa să o țin și vara aceasta, să cânt lumii cu drag, să-i încânt cu piese noi ce vor urma cât de curând, să aduc bucurie și alinare tuturor celor ce mă vor asculta! Alte planuri nu mi-am făcut, eu fiind de părere că atunci când îți dorești să faci lucruri frumoase, Dumnezeu îți scoate în cale ceea ce ți se potriveste mai bine!

Sorina Gabor- Gazeta Muzicanților

Un mesaj celor ce vor asculta această nouă piesă!

În încheiere, doresc să le mulțumesc tuturor celor care mă susțin, în special soțului meu și domnului Florin Labiș și nu în ultimul rând tuturor celor care îmi ascultă piesele! Și bineînțeles să salut și să îmbrățișez virtual cititorii noștri și să vă spun că foarte curând promovăm o piesă nouă! Vă îmbrățișez cu drag!

-