DISTRIBUIȚI

În cadrul unei piese cel mai mult pun accent pe versuri și pe mesajul pe care aceasta îl transmite.

Mesajul piesei se referă la faptul că alergăm după bani și nu ne mai gândim la viață noastă, care trece necruțătoare pe lângă noi și nu se mai întoarce

Bună ziua și bine te-am regăsit! Astăzi vom vorbi despre cea mai nouă piesă a ta, “Viață viață trecătoare”. Care este povestea din spatele piesei?

Bună ziua! Povestea din spatele noi mele piese de suflet este bazată pe ceea ce se întâmplă acum, timpul trece necruțător pe lângă noi fără să ne dăm seama, oamenii fiind mai preocupați de partea financiară decât de ei înșiși și de viață.

Cu cine ai colaborat pentru versuri și linie melodică?

În cadrul acestei piese am avut plăcerea de a colabora cu domnul Dan Fulop în cadrul liniei melodice, și căruia îi mulțumesc și pe această cale, iar în ceea ce priveștc versurile sunt scrise de mine.

Cu cine ai colaborat pentru videoclip și unde l-ai filmat?

Videoclipul a fost filmat la Restaurantul Hunter Vip, din Reghin, iar pentru realizarea acestei piese am colaborat cu o echipă dragă mie din cadrul postului de televiziune Agro Tv.

Care este mesajul piesei?

Mesajul piesei este unul simplu și care sper să ajungă la inimile tuturor oamenilor, deoarece mesajul piesei se referă la faptul că alergăm după bani și nu ne mai gândim la viață noastă, care trece necruțătoare pe lângă noi și nu se mai întoarce.

Loredana Gor- Gazeta Muzicanților

Ce te atrage la o piesă atunci când o auzi pentru a te face să o cânți?

Pentru a putea să cânt o piesă, aceasta trebuie să se pună la suflet. În cadrul unei piese cel mai mult pun accent pe versuri și pe mesajul pe care aceasta îl transmite.

Loredana Gor- Gazeta Muzicanților

Ce planuri ai pentru vara aceasta?

În cadrul acestei veri planurile mele sunt de a putea onora toate invitațiile la festivaluri și la diverse evenimente  la care am fost invitată, dar cel mai important este festivalul care o să aibă loc chiar la mine în comună.

Loredana Gor- Gazeta Muzicanților

Un mesaj celor ce te îndrăgesc, cât și cititorilor Gazetei Muzicanților!

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care mă urmăresc și mă îndrăgesc, dar și cititorilor Gazetei Muzicanților.

-