DISTRIBUIȚI

Îmi iubesc părinții, pe surioara și pe bunica mea, în ei găsesc refugiu, liniște, iubire, iar acum, în perioada asta, cu atât mai mult am simțit iubirea lor!

Este o melodie de suflet, pe care eu o dedic tuturor celor plecați departe de casă, și nu numai

Bună ziua și bine te-am regăsit! Povestește-ne care este povestea din spatele celei mai noi melodii ale tale, „Mamă unde ești te strig”.

Bună ziua! Este o melodie de suflet, pe care eu o dedic tuturor celor plecați departe de casă, și nu numai. O dedic tuturor celor care se regăsesc în aceste versuri de suflet!

Cu cine ai colaborat pentru versuri și linie melodică?

Nu colaborez cu nimeni. Îmi compun singură melodiile, liniile melodice și textele! Mai bine ca mine nimeni nu știe să transmită ceea ce vreau eu să înțeleagă cel care ascultă și privește!

Carmen de la Sălciua- Gazeta Muzicanților

Unde ai filmat videoclipul?

Videoclipul este filmat în Sibiu, la Hotel Rin. Am luat câteva cadre și din parc, asta ca să fie o legătură în poveste. Vreau să mulțumesc lui Cosmin(proprietarul Hotelului Rin) pe această cale, pentru că ne-a pus la dispoziție tot ce a fost necesar pentru ca videoclipul să iasă așa cum mi-am dorit!

Carmen de la Sălciua- Gazeta Muzicanților

Ce înseamnă părinții tăi pentru tine?

Părinții mei sunt, după Dumnezeu, oamenii cărora le datorez totul! Îmi iubesc părinții, pe surioara și pe bunica mea, în ei găsesc refugiu, liniște, iubire, iar acum, în perioada asta, cu atât mai mult am simțit iubirea lor! Le mulțumesc că există și că mă pot bucura de ei!

Carmen de la Sălciua- Gazeta Muzicanților

Cât de important este ca artiștii și muzica românescă să ajungă și la românii plecați peste hotare?

Pentru mine e important ca muzica și melodiile mele să ajungă la sufletele fiecărui om! Românii plecați departe de casă au o suferința lăuntrică, gândurile lor se îndreaptă către plaiul românesc și atunci cu siguranță că melodia a fost un real succes, mai ales că din suflet am compus aceste versuri pentru ei! Am cântat mult înafara țării și oamenii mă iubesc, simt asta și nu pot decât să le mulțumesc și să le promit că pentru ei voi rămâne același om și voi încerca să mă ridic și poate să mă mențin la nivelul cu care i-am obișnuit!

Ce planuri ai pentru vara aceasta?

Nu prea îmi fac planuri, dar totuși de ce să mint, vreau să mă relaxez într-o locație exotică și intenționez să merg în Bali! Am nevoie de relaxare și de un masaj. Separat de asta intenționez să mai scot o melodie, cât de curând! Mă axez pe muzică! Știi cum zicea Lady Gaga într-un interviu? “Niciodată muzica nu îți va spune că nu te mai iubește”. Aceasta e o vorba pe care eu am reținut-o! În fiecare moment din viața mea, bun sau mai puțin bun, prin muzică am găsit ieșirea!

Carmen de la Sălciua- Gazeta Muzicanților

Un mesaj celor ce vor asculta noua piesă!

Îi iubesc, îi respect și le mulțumesc în gând, în scris, verbal, în fiecare zi din viața mea! Vă mulțumesc oameni dragi că îmi sunteți alături!

Videoclipul poate fi urmărit aici:

https://www.youtube.com/watch?v=mEf4tgUxDMo&feature=youtu.be

-