DISTRIBUIȚI

Acest album conține teme diferite. Am piese satirice de joc, jiene și chiar, pur și simplu de viață.

Primul meu album, “Cine-n lume frați nu are”, este una din cele mai mari realizări ale mele, album care a fost lucrat și terminat cu multă dragoste

Bună ziua și bine te-am regăsit! Astăzi vom vorbi despre primul tău album, “Cine-n lume frați nu are”.

Primul meu album, “Cine-n lume frați nu are”, este una din cele mai mari realizări ale mele, album care a fost lucrat și terminat cu multă dragoste. Mi-am dorit mult acest album și după cum știm, nu se face de la o zi la altă, plus, este ceva care îți rămâne o viață întreagă.

Diana German

Care este povestea din spatele titlului?

Povestea din spatele acestui album este una simplă pentru mine: eu am doi frați și după ce am terminat acest album m-am gândit vreo 3 luni ce nume să-i dau, iar într-o zi mi-a venit instantaneu acest nume, deoarece eu îmi iubesc frații foarte mult și am decis să le dedic lor primul meu album, și în special surorii mele care m-a ajutat foarte mult în realizarea acestui album, chiar și o parte din texte mi-a scris. Consider că familia e o binecuvântare de la Dumnezeu, în special frații, iar eu am parte de o soră și un frate cum mulți și-ar dorii.

Diana German

Câte piese conține albumul?

Primul meu compact disc conține 17 piese personale.

Diana German

Care sunt câteva dintre temele care se regăsesc în piese?

Acest album conține teme diferite. Am piese satirice de joc, jiene și chiar, pur și simplu de viață.

Diana German

Cu cine ai colaborat pentru producerea acestui album?

La realizarea acestui album am colaborat cu mai mulți oameni, atât instrumentiști, cât și textieri. Omul care a lucrat cu mine zilnic a fost profesorul Daniel Notaraș de la Mureș, un instrumentist deosebit.

Diana German

Cui îi dedici acest album?

În mare parte, dedic acest album surorii mele Anamaria care este alături de mine zilnic și tuturor oamenilor cărora le cânt.

Diana German

Care este piesa care îți e cea mai dragă?

Ca și piese preferate am mai multe, dar una mi mai dragă, aceasta fiind pe stilul meu: ,,Mai bine de-o săptămână”, unde mă laud eu cât de ,,harnică” sunt în viață de zi cu zi.

Diana German

Ce planuri ai pentru vara aceasta?

Vara acesta aștept cu drag fiecare eveniment care îl am. Am în plan să lucrez cu maestrul Alex Hatfa ceva piese noi. Am mai colaborat cu el, dar aceste piese nu se regăsesc pe album.

Acest album este finalizat de doi ani și am plan ca unele melodii să le refac, deoarece mie încă mi se schimbă vocea.

Diana German

Un mesaj pentru cei ce te îndrăgesc, cât și cititorilor Gazetei Muzicanților!

Mulțumesc publicului care îmi cumpără acest album scos pe piață de către casă de discuri Libris Brașov și mulțumesc prietenilor Gazetei Muzicantilor că sunt activi în viață noastră, a muzicantilor și vă mulțumesc pentru frumoasele articole și totodată vă felicit pentru ce faceți!

O puteți găsi pe artistă pe contul de instagram, creat de cei de la Magic 5:

-