DISTRIBUIȚI

La vârsta de 1 an mama m-a îmbrăcat în costum popular și se pare că de pe atunci ea presimțea ceva.

Dintre toate hainele, consider că cel mai bine îmi stă îmbrăcată românește, cum zice și bunica mea

Bună ziua și bine te-am găsit! Povestește-ne despre tine puțin. De unde vine Aliana Vecerzan?

Bună ziua și bine v-am găsit! M-am născut în orașul Agnita, însă anii frumoși ai copilăriei mele i-am petrecut într-un sat micuț, cu oameni minunați, numit Coveș. Aici dragostea și grija celor dragi nu a lipsit niciodată, având o copilărie frumoasă. În prezent locuiesc la Sibiu.

Cum și când ai descoperit pasiunea pentru muzică?

La vârsta de 1 an mama m-a îmbrăcat în costum popular și se pare că de pe atunci ea presimțea ceva. Cânt de mică și țin minte când eram în clasa a V-a când am urcat prima dată pe scenă.

Aliana Vecerzan- Gazeta Muzicanților

De la cine ai moștenit acest talent și pasiunea pentru muzica populară?

Vocea o moștenesc de la bunicul meu, Ioan Lupșa, însă Dumnezeu a fost cel care a ales acest drum pentru mine.

Care a fost prima ta piesă înregistrată?

Prima piesă înregistrată a fost “Asta-i hora cea mai mare”.

Aliana Vecerzan- Gazeta Muzicanților

Ești foarte tânără, dar cânți muzică populară. Ce te atrage la acest gen, față de alte genuri, pe care tinerii din ziua de azi le ascultă mai mult?

Am crescut la sat, iar tradițiile și obiceiurile se păstrau într-un mod atât de frumos și plăcut, încât ți se întipăreau în suflet, iar în zilele de sărbătoare, oamenii erau îmbrăcați în costume populare. Dintre toate hainele, consider că cel mai bine îmi stă îmbrăcată românește, cum zice și bunica mea.

Iubesc aproape toate stilurile de muzică, muzica pentru mine fiind o binecuvântare. Dumnezeu m-a iubit enorm de mult prin darul de a ști cânta.

Aliana Vecerzan- Gazeta Muzicanților

Cu ce te mai ocupi în afară de muzică?

Momentan sunt studentă la Sibiu, în anul I la master. Timpul liber rămas prefer să-l petrec alături de familie și de oamenii dragi mie.

Ce planuri ai pentru vara aceasta?

Cu ajutorul lui Dumnezeu, vara aceasta vreau să aduc în fața dumneavoastră câteva piese noi la care au contribuit niște oameni minunați, iar pe această cale vreau să le mulțumesc.

Aliana Vecerzan- Gazeta Muzicanților

Un mesaj celor ce te cunosc, cât și cititorilor Gazetei Muzicanților!

Un om nu poate realiza lucruri fără ajutorul altor oameni, de aceea, tot ce am realizat până acum a fost datorită vouă, dragii mei. Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțineți și care sunteți alături de mine! Trimit toate gândurile bune către toți cei care mă cunosc, cât și cititorilor Gazetei Muzicanților.

-