DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Cine vor fi nași la nunta Stanei Stepanescu și Bojidar Ciobotin?

Moment de mare bucurie în viața celui mai frumos cuplu bănățean Stana Stepanescu și Bojidar Ciobotin. Silvia Macrea a acceptat să le fie nașă celor doi minunați artiști ai banatului.

Stana Stepanescu pentru Gazeta Muzicanților: “Cu ajutorul Iulianei Tudor si a câtorva prieteni de-ai mei de la Junii Sibiului am reușit să o surprindem și să o cerem de nașă în fața publicului pe care îl iubește atât de mult.

Suntem foarte fericiti, ne-am dorit atât de mult acest lucru și ne-a facut o mare bucurie acceptând să ne fie părinte spiritual. Aștept cu nerăbdare cel mai frumos eveniment din viața mea, nunta!”

Stana Stepanescu, Silvia Macrea ,Bojidar Ciobotin
Stana Stepanescu, Silvia Macrea ,Bojidar Ciobotin

Silvia Macrea, coregraf, director şi impresar pentru Junii Sibiului, este cea care face renumele ţării noastre să strălucească peste hotare ori de câte ori Junii dansează. Este o persoană cunoscută şi ale cărei merite sunt recunoscute. Toată lumea o ştie ca şefa Ansamblului Junii Sibiului dar puţin au cunoştinţă că este şi directorul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul – Junii Sibiului“.

SILVIA MACREA
SILVIA MACREA

Silvia Macrea este exact aşa cum trebuie să fie cineva care promovează valorile satului românesc. Iubeşte folclorul şi tradiţiile mărginenilor şi nimic din ceea ce spune nu pare nesincer sau emfatic. Silvia Macrea este o persoană dintr-o bucată, care ştie ce vrea şi care a dovedit în cei zece ani de când conduce Junii Sibiului că poate continua cu succes munca tatălui său de-o viaţă.

Mai jos puteti vedea cum s-a petrecut acest moment din public:

 

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here