DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Talentul îl moștenesc de la tatăl meu, care nu mai cântă acum din păcate.

Am, din fericire, un public larg care încă de la începuturile mele a contribuit cu suflet în evoluția mea ca artist și ca om!

Cum a fost începutul în muzică?

Începutul în muzică a fost destul de greu, deoarece sunt mulți artiști foarte buni și ca să te menții mereu în frunte, trebuie să aduci lucruri noi și interesante privitorului și ascultătorului! Am avut parte de sprijin divin și dintotdeauna asta mi-a fost călăuza în viață! Am știut undeva în adâncul sufletului că va veni ziua în care îmi voi depăși limitele, și a venit!

De la cine ai moștenit acest talent?

Talentul îl moștenesc de la tatăl meu, care nu mai cântă acum din păcate, însă a câștigat pe vremea lui foarte multe premii la concursuri de mare anvergură, din vremurile acelea! Avea o voce deosebită și frumoasă și puteai să îl distingi de restul colegilor lui.

Carmen de la Salciua- Gazeta Muzicanților

Ce sentimente ai atunci când ești în fața publicului?

Mă dăruiesc cu totul, sunt numai a lor! Pentru că publicul m-a adus aici, compun melodii, mă gândesc mereu să fie pe placul lor, iar cea mai mare frică a mea este să nu-i dezamăgesc niciodată! Am, din fericire, un public larg care încă de la începuturile mele au contribuit cu suflet în evoluția mea ca artist și ca om!

Care a fost prima piesă pe care ai lansat-o?

Prima piesă lansată a fost ”Dacă n-ar fi birt în sat”.

Carmen de la Salciua- Gazeta Muzicanților

Pe lângă muzică, cu ce îți ocupi timpul?

Îmi place să citesc și când am un pic de timp, fac asta cu drag sau îmi pun căștile și dansez prin casă! Nu știu, îmi place să fac lucruri normale și nu cred că voi renunta așa ușor la copilărie! Nebunia vieții constă în a te simți mereu tânăr!

Ce planuri muzicale ai pentru 2018?

Nu plănuiesc nimic, toate vin de la sine! Iubind ceea ce fac, mereu îmi vin idei noi, sunt o împătimită a lucrului bine făcut și până acum nu am dat greș niciodată!

Carmen de la Salciua- Gazeta Muzicanților

Un gând pentru fani și pentru citorii Gazetei Muzicanților.

Toate gândurile bune mi le îndrept către ei! Tot ce însemn eu le datorez în mare parte lor și nu aș fi fost niciodată aici fără ei! Mă înclin și le datorez tot respectul din lume! Și vouă, Gazeta Muzicanților, felicitări pentru ce faceți și pentru faptul că ascultați și promovați artiști și le dăruiți publicului povești de viață și de cântec! Sănătate și numai bine!

-