DISTRIBUIȚI
-
_____________________________________________________

În repertoriul meu am mai multe piese satirice

Dacă piesa aduce zâmbete și omul se regăsește măcar într-una dintre strofe, atunci obiectivul meu este împlinit

Bună ziua și bine te-am găsit! Astăzi vom vorbi despre cel mai nou proiect al tău

Bună ziua și bine v-am găsit, atât pe dumneavoastră cât și pe cei care urmăresc Gazeta Muzicanților. Nu este cel mai nou proiect al meu, este o piesa de-a mea mai veche, căreia i-am realizat videoclip.

Florin Boita - Gazeta Muzicantilor
Florin Boita – Gazeta Muzicantilor

Cum se numește melodia și care a fost inspirația ei? Cu cine ai colaborat pentru versuri și linie melodică?[sg_popup id=”14″ event=”onload”][/sg_popup] 

Piesa se numește “Ieri am fost la popa-n sat”, iar inspirația textului și mare parte din el a fost ideea mea, dar la “șlefuirea” finala a avut contribuție doamna Maria Anuța, iar linia melodică este una tradițională pe care am găsit-o chiar în suitele de dans ale Ansamblului Folcloric “DOINA TIMIȘULUI” al Casei Studentilor din Timișoara, ansamblu care semnează figurația acestui videoclip.

Florin Boita - Gazeta Muzicantilor
Florin Boita – Gazeta Muzicantilor

Cu cine ai colaborat pentru videoclip și care este tema acestuia?

Tema acestei piese este una satirică, iar în repertoriul meu am mai multe piese satirice pe care le vom detalia aici, în Gazeta Muzicanților, în viitor. Pentru videoclip am colaborat cu bunul meu prieten Gabriel Szofran (Szofran Media), un profesionist desăvârșit.

Florin Boita - Gazeta Muzicantilor
Florin Boita – Gazeta Muzicantilor

Ce vrei ca piesa să le transmită ascultătorilor ei? 

De obicei piesele satirice trebuie să aducă zambete pe fața ascultătorilor, iar dacă piesa aduce zâmbete și omul se regăsește măcar într-una dintre strofe, atunci obiectivul meu este împlinit.

Florin Boita - Gazeta Muzicantilor
Florin Boita – Gazeta Muzicantilor

Un mesaj pentru cei ce te cunosc, cât și cititorilor Gazetei Muzicanților!

Le transmit multe salutări tuturor și îi invit pe pagina mea de facebook Florin Boita – Official pentru a fi la curent cu toate activitățile mele. Până la următorul articol, vă doresc multă sănătate și Doamne ajută!

-