DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Am avut șansa să întâlnesc oameni profesioniști care mi-au dat și mie curaj și dorința de a evolua!

De fiecare dată am emoții, sentimentul acela de bucurie și împlinire atunci când oamenii mă apreciază, când îmi iubesc cântecele și când le primesc cu drag!

Bună ziua și bine te-am găsit! De unde vine Ionela Pascu?

Bine v-am găsit, oameni buni! M-am născut în satul Homorod unde mi-am petrecut anii frumoși ai copilăriei și multe momente importante ale vieții mele! Momentan locuiesc în Orăștie, loc drag sufletului meu. Deși colind zilnic prin țară la diferite evenimente, aici mă simt ACASĂ! [sg_popup id=”14″ event=”onload”][/sg_popup]

Ionela Pascu

De unde vine pasiunea pentru muzică și cum a fost începutul în muzică?

Pasiunea pentru muzică o am de mic copil. Cântam la școală, la spectacole, însă pe atunci eram destul de emotivă, nu aveam suficient curaj și poate nici oameni care să-mi ofere sprijin din acest punct de vedere. Mai târziu am început să cânt alături de muzicanți din zona nostră la nunți, evenimente private, iar la scurt timp am întâlnit un om minunat căruia îi mulțumesc și apreciez din suflet faptul că a avut încredere în vocea și talentul meu. Este vorba de Costy de la Sighet, producător muzical cu care colaborez și în prezent. Am imprimat multe albume, am avut șansă să colaborez cu artiști cunoscuți. Mă bucur și sunt fericită cu ceea ce fac!

Ionela Pascu

Ce sentimente ai atunci când ești în fața publicului?

Publicul este foarte important pentru mine. De fiecare dată am emoții, sentimentul acela de bucurie și împlinire atunci când oamenii mă apreciază, când îmi iubesc cântecele și când aceștia le primesc cu drag!

Cu ce artiști ai colaborat până acum?

Am abordat de-a lungul timpului mai multe genuri muzicale, am avut colaborări cu câțiva artiști cunoscuți de la noi, oameni care au contribuit într-un anume fel la evoluția mea în muzică, precum Puiu Codreanu, Ghiță Munteanu, Călin Crișan, Simi Deac, etc. Am avut șansa să întâlnesc oameni profesioniști care mi-au dat și mie curaj și dorința de a evolua!

Ionela Pascu

Un mesaj celor ce te cunosc și te îndrăgesc, cât și cititorilor Gazetei Muzicanților!

În primul rând aș vrea să vă mulțumesc, iar celor care citesc acest articol, celor care ne urmăresc și iubesc cântecele, le transmit toate gândurile mele bune și sănătate, că e cea mai importantă! Dacă avem pe Dumnezeu și sănătate avem totul! Muzica este lecul sufletului! Vă îmbrățișez și vă iubesc!

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here