DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

În videoclip apar si membrii ansamblului Cununița din Sântana.

De îndată ce am vazut versurile piesei am simțit că e făcută pentru mine

Bună ziua și bine te-am găsit! Astăzi vom vorbi despre cea mai recentă piesă a ta, Badea meu al patimas. Care a fost inspirație piesei?

Bine v-am găsit! De îndată ce am vazut versurile piesei am simțit că e făcută pentru mine. După ce am ascultat linia melodică și am fredonat versurile, am știut că e a mea. Pot spune că a fost dragoste la prima vedere.

Denisa Mureșan- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat la versuri și linie melodică?

Piesa este compusă și orchestrată de maestrul Florin Ionaș-GENERALU. Versurile și linia melodică îi aparțin în totalitate.

Denisa Mureșan- Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările pentru videoclip și cu ce ansamblu ai colaborat?

Filmările au avut loc într-un cadru mirific lângă Arad, la Călugăreni, în curtea sălii de evenimente Royal. E un loc care merită să fie vizitat. În videoclip apar si membrii ansamblului Cununița din Sântana.

Este acesta prima ta colaborare cu Florin Ionaș? Cum descrii această colaborare?

Da, este prima mea colaborare cu Florin Ionaș și vă pot spune că nu și ultima. În viitorul apropiat voi realiza și cea de-a doua piesă, dar pe un alt stil.

Este un vis împlinit și totodată realizat. Sunt convinsă că această colaborare este una de bun augur și roditoare. Este o experiență de neuitat. Am avut parte de oameni profesioniști, cu care am colaborat foarte ușor, oameni care sunt acolo pentru tine, pentru a te ajuta.

Va face această melodie parte de pe vreun album?

Cu siguranță va fi, în momentul când voi decide să realizez primul album. Deocamdată vreau să îmi adun piese care să mă reprezinte. Vreau să fie calitate, nu cantitate.

Denisa Mureșan- Gazeta Muzicanților

[sg_popup id=”14″ event=”onload”][/sg_popup]

Un mesaj celor ce te îndrăgesc, cât și cititorilor Gazetei Muzicanților!

Mulțumesc pe această cale tuturor celor care mă iubesc și îmi îndragesc cântecele, celor care au crezut în mine și în potențialul meu, dar și celor care m-au criticat, pentru că acele critici au fost constructive și m-au ajutat să fiu din ce în ce mai bună.

Iubesc muzica și tot ceea ce e legat de aceasta, iubesc viața, oamenii și de aceea îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru că mi-a dat acest dar. Fiecare moment trebuie prețuit la maxim, deoarece avem doar O VIAȚĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here