DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

O altă noutate va fii faptul că am decis să îi filmăm un videoclip oficial și cântecului „La bădița pă cărare”

Este un cântec vesel, de dragoste, foarte potrivit pentru anotimpul de vară – moment în care se înfiripă cele mai frumoase povești de dragoste

Bună ziua și bine te-am regăsit! Astăzi vom vorbi despre cel mai nou proiect al tău. Cum se numește noua piesă și care a fost inspirația ei?

Bună ziua dragi cititori ai revistei Gazeta Muzicanților!

Muncim intens în ultima perioadă pentru că ne dorim să fim inovativi și originali în tot ceea ce prezentăm publicului. De această dată este vorba despre o serie de proiecte noi care vor apărea în cel mai scurt timp așa că va invităm, dragi cititori, să ne urmăriți activitatea în continuare!

Unul dintre aceste proiecte este aproape finalizat, este vorba despre un nou cântec tradițional, din zona Codrului, care se numește „Dragoste nemăsurată”. După cum și numele o sugerează, este un cântec vesel, de dragoste, foarte potrivit pentru anotimpul de vară – moment în care se înfiripă cele mai frumoase povești de dragoste.

Doris Pădureanu- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru versuri și linie melodică?

Atât versurile cât și linia melodică au fost create de către Domnul Anghel Pop, cel care a creat, de altfel, și cântecul „La bădița pă cărare”. Am început o colaborare frumoasă cu dansul, încă de iarna trecută. Printre creațiile sale se numără și „Sară praznicului mare” sau „P-aista drumut m-oi duce”.

Orchestrația cântecului a fost gândită și realizată într-un mod deosebit, de către prietenul nostru, Iancu Pop. Am înregistrat materialul în studioul lui, Quantum Sound, din Cluj Napoca.

Doris Pădureanu- Gazeta Muzicanților

Când vei filma videoclipul piesei?

Deși trecem printr-o perioadă extrem de aglomerată cu diverse evenimente, mi-am propus ca videoclipul cântecului „Dragoste nemăsurată” să fie filmat și finalizat în decursul acestei luni. Vom încerca să transpunem și în imagini ceea ce am transmis în versuri și melodie, și anume sentimentele de fericire și entuziasm pe care le trăiești atunci când simți primii fiori ai dragostei. 

Doris Pădureanu- Gazeta Muzicanților

Ce alte surprize mai pregătești?

Pregătim multe surprize pentru toți cei care ne urmăresc activitatea și le mulțumim pentru susținere! O altă noutate va fii faptul că am decis să îi filmăm un videoclip oficial și cântecului „La bădița pă cărare”, motiv pentru care invit cititorii Gazetei Muzicantilor să se aboneze canalului meu de Youtube pentru a fi notificați atunci când videoclipul este încărcat pe această platformă. 

Doris Pădureanu-
Gazeta Muzicanților

Un mesaj pentru cei ce te cunosc, cât și cititorilor Gazetei Muzicanților!

Le doresc oamenilor frumoși care îmi admiră munca și îmi ascultă cântecele, să se bucure de fiecare clipă și să-și trăiască viața frumos, în credință, iubire și înțelegere. Le mulțumesc din suflet pentru mesajele frumoase pe care mi le trimit mereu și îi invit să îmi urmărească activitatea în continuare,

Youtube https://www.youtube.com/channel/UCCOwLX3d8HvSKXTkKN7X3Gg

Facebook https://www.facebook.com/dorispadureanu/

Instagram https://www.instagram.com/dorisezz/

Noile proiecte sunt pe rol și vor apărea în curând, așa că stați aproape!

[sg_popup id=”14″ event=”onload”][/sg_popup]

 

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here